Θανάσης Ευθυμιάδης για Άννα Παναγιωτοπούλου: «Σε τέτοιες περιπτώσεις λες καλύτερα να φύγει ο άνθρωπος και να ξεκουραστεί»

Θανάσης Ευθυμιάδης

«Η Άννα Παναγιωτοπούλου ήταν γενναιόδωρη μαζί μου, μου έδωσε χώρο και με έκανε να αισθανθώ συμπρωταγωνιστής της», είπε ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου» ήταν σήμερα ο Θανάσης Ευθυμιάδης. Ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την Άννα Παναγιωτοπούλου και το Ντόλτσε Βίτα.

«Ήξερα ότι η Άννα Παναγιωτοπούλου αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας. Οπότε, σε τέτοιες περιπτώσεις λες καλύτερα να φύγει ο άνθρωπος και να ξεκουραστεί. Θυμάμαι και από τον πατέρα μου, που είχε φτάσει στο σημείο να πει “παρακαλώ, πηγαίντε με σπίτι μου, θέλω να πεθάνω”. Όταν ένας άνθρωπος ταλαιπωρείται κι έχει την επίγνωση ότι ταλαιπωρείται, αλλά και να μην έχει ο ίδιος επίγνωση, έχουν οι γύρω του που τραβάνε το λούκι…», είπε αρχικά ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης είπε στη συνέχεια: «Τώρα, αν έκλεισε ο κύκλος του Ντόλτσε Βίτα, δεν μπορώ να το ξέρω, γιατί υπάρχουν ακόμα πολλά άτομα που παίζαμε εκεί και ζούμε. Κι εμείς να φύγουμε από αυτή τη ζωή, αφού το θέλουν οι άνθρωποι… Αυτό είχε κάνει και τότε εντύπωση στο κανάλι, όταν πρωτοπαίχτηκε η σειρά, το πόσο αρέσει στους νέους ανθρώπους. Ήταν τόλμημα για την εποχή του, το σίριαλ αυτό, η ιστορία του».

Κλείνοντας, ο Θανάσης Ευθυμιάδης ανέφερε: «Η Άννα Παναγιωτοπούλου ήταν γενναιόδωρη μαζί μου, μου έδωσε χώρο και με έκανε να αισθανθώ συμπρωταγωνιστής της. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για ένα νέο παιδί, όπως ήμουν εγώ».