Θανάσης Χειμωνάς: «Δεν έχω μετανιώσει, ούτε κόμμα δεν θα άλλαζα, με προσέβαλε»

Θανάσης Χειμωνάς

Χειμαρρώδης ο Θανάσης Χειμωνάς στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.

Ο Θανάσης Χειμωνάς βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Αυτός και ο άλλος» το βράδυ της Παρασκευής όπου και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη. Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής συγγραφέας αναφέρθηκε στα σχόλια που δέχεται ο ίδιος στα social media, το φλερτ μέσω διαδικτύου αλλά και το πολυσυζητημένο «σχόλιο» με τον Πάριο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θανάσης Χειμωνάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο αριθμός των βιβλίων που πουλάει ενάς συγγραφέας δεν παίζει κανένα ρόλο από τους followers στα social media. Αν ήταν έτσι εγώ θα ήμουν best sellerας. Από όλους αυτούς που σου πατάνε likes και καρδούλες, ένας στους εκατό θα αγοράσει το βιβλίο σου. Το ίδιο ισχύει και με τις ψήφους στις εκλογές».

«Ερωτικά μηνύματα στα social media δεν δέχομαι τόσα όσα θα ήθελα. Σπάνια οι γυναίκες στέλνουν στους άντρες, το κλασικό είναι ο άντρας που στέλνει «γεια σου κούκλα» και τέτοια. Παλιά έχει συμβεί κατά καιρούς και έχω στείλει και εγώ. Με πολλή προσοχή όμως γιατί πλέον μπορεί να πας και φυλακή και να μπλέξεις».

«Σε εκείνο το σχόλιο με τον Πάριο δεν θα άλλαζα ούτε κόμμα! Με προσέβαλε η συγκεκριμένη κυρία και της απάντησα στη γλώσσα της. Πολύς κόσμος βγαίνει και λέει ότι είμαι σεξιστής για αυτό το σχόλιο, που δεν ισχύει γιατί μπορεί να είναι χυδαίο αλλά δεν είναι σεξιστικό το σχόλιο. Απλώς να πω ότι στο συγκεκριμένο ποστ, που από κάτω ήταν ο διάλογος, είχα υπερασπιστεί τη Βίκυ Σταμάτη λέγοντας ότι την έχουν βάλει στη φυλακή μόνο και μόνο επειδή είναι γυναίκα του Τσοχαντζόπουλου. Αλλά αυτό πέρασε απαρατήρητο. Όχι, δεν έχω μετανιώσει και θεωρώ μάλιστα ότι η ιστορία με τον Πάριο – για την οποία δικαιώθηκα στο δικαστήριο – είναι από τις κορυφαίες στιγμές του ελληνικού Facebook» πρόσθεσε, επίσης, ο Θανάσης Χειμωνάς στο late night της δημόσιας τηλεόρασης.