Θανάσης Aναγνωστόπουλος σε Στέφανο Κορκολή για την προσωπική του ζωή: «Αυτά που λες τα πιστεύεις όντως;»

Αναγνωστόπουλος Κορκολής

"Παιδιά, φυσικά και τα πιστεύω", απάντησε ο Στέφανος Κορκολής για τις προηγούμενες σχέσεις της ζωής του.

Ο Στέφανος Κορκολής ήταν ο καλεσμένος της εκπομπής «Στούντιο 4» ανήμερα των Χριστουγέννων. Τον επιτυχημένο μουσικοσυνθέτη υποδέχθηκαν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, κάνοντας μαζί του μία εγκάρδια και εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

«Κάποια στιγμή είχα σκεφτεί να φτιάξω τη δική μου οικογένεια αλλά δεν έκατσε. Δεν είναι και υποχρεωτικό. Βρίσκω την συντροφιά μου γράφοντας μουσική. Ακούγεται λίγο περίεργο αλλά είναι αυτό που μου αρέσει», απαντά ο Στέφανος Κορκολής σε σχετική ερώτηση.

«Στην συντροφικότητα δεν είχα καλή εμπειρία. Μπορεί να ήμουν εγώ καλός αλλά να μην ήταν η άλλη πλευρά. Δεν είναι θέμα τύχης, είναι το εάν ταιριάζουν τα χνώτα σου με τον άλλον», εξομολογείται αμέσως μετά στον αέρα της Δημόσιας Τηλεόρασης.

«Δεν είμαι και ένας άνθρωπος που θα κάνει μια πολύ συγκεκριμένη ζωή. Εγώ μεθαύριο ταξιδεύω, πάω να παίξω στο εξωτερικό. Αυτό όταν γίνεται συνέχεια, είναι αυτό που λέμε ότι δεν μπορείς να έχεις ζωή», επισημαίνει ο Στέφανος Κορκολής, μία απάντηση που δεν φαίνεται να έπεισε επί της ουσίας τον οικοδεσπότη της εκπομπής.

«Αυτά που λες τα πιστεύεις όντως;», αντέδρασε ρωτώντας τον ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

«Παιδιά, φυσικά και τα πιστεύω. Μπορεί να σου προκύψει η συντροφικότητα. Μπορεί να έρθει ένα ωραίο άγγελος στη ζωή σου. Σε εμένα όχι, άγγελοι δεν ήρθαν», απάντησε ο Στέφανος Κορκολής για τις προηγούμενες σχέσεις της ζωής του.