Θανάσης Αναγνωστόπουλος: «Με ήθελε να κάνω έρωτα με τη Σόφη Ζαννίνου… Αλλάξτε κουβέντα γιατί άναψα»

Αναγνωστόπουλος Μπέη

"Υπάρχει αυτό στην ταινία; 30 χρόνια μετά μου το λες τώρα αυτό; Και την έχω δει κιόλας την ταινία", είπε ο παρουσιαστής θέλοντας να προχωρήσει σε άλλο θέμα τη συζήτηση.

Την Κατερίνα Μπέη υποδέχθηκαν στον καναπέ της εκπομπής τους το απόγευμα της Δευτέρας 30/10 ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Η γνωστή σεναριογράφος και δημοσιογράφος έκανε μία αναδρομή στην επαγγελματική της πορεία και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στο πέρασμα που είχε κάνει ο οικοδεσπότης του «Στούντιο 4» στην ταινία «Θηλυκή Εταιρία» το 1999. Κάτι που, ωστόσο, ο ίδιος ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος έδειχνε να μην… θυμάται.

«Η πρώτη μου δουλειά ήταν η Θηλυκή Εταιρία. Να πω και κάτι; Ότι είχες παίξει; Σε έχω πλάνο», είπε αρχικά η Κατερίνα Μπέη, με τον παρουσιαστή της ΕΡΤ να αντιδρά χαριτολογώντας: «Όχι, δεν είχα παίξει. Μου είχες πει και δεν έπαιξα. Είναι μία ιστορία που δεν ενδιαφέρει τον κόσμο».

«Καλά. Θα σου στείλω το πλάνο. Έχεις παίξει. Ήμασταν σε ένα γυμναστήριο, το θυμάμαι. Έκανες ένα πέρασμα, υπάρχει», ανταπάντησε η γνωστή δημιουργός.

«Υπάρχει αυτό στην ταινία; 30 χρόνια μετά μου το λες τώρα αυτό; Και την έχω δει κιόλας την ταινία. Με ήθελες για άλλο ρόλο, ότι κάνω έρωτα με τη Ζαννίνου και μάλιστα ήταν και ακραία η σκηνή», είπε έκπληκτος ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

«Μόλις τον βλέπεις δεν λες: να ένας που θα μπορούσε να κάνει έρωτα με τη Σόφη Ζαννίνου;», ρώτησε με χιούμορ η Κατερίνα Μπέη, με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου να αναρωτιέται εάν η γνωστή ηθοποιός ήξερε το συγκεκριμένο παρασκήνιο.

«Καλύτερα να μην το μάθει. Αλλάξτε κουβέντα, άναψα… Κάτι που έμαθα σε αυτή την ηλικία», είπε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος θέλοντας να προχωρήσει σε άλλο θέμα τη συζήτηση.