Θανάσης Αναγνωστόπουλος για την τηλεφωνική φάρσα: «Πόσα μέτρα είναι το καλώδιο, τι να το κάνω, αυτό που καταλαβαίνετε»

Ζαμπέτογλου Αναγνωστόπουλος

Σοκαρισμένη η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με την on air ιστορία του συνεργάτη της.

Στιγμές και αντικείμενα από τα 80’s θυμήθηκαν στο σημερινό (10/1) «Στούντιο 4» η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος. Οι δύο συνεργάτες, με αφορμή το κάλεσμα που έχουν απευθύνει στους τηλεθεατές της εκπομπής τους να τους στείλουν vintage αντικείμενα από εκείνη τη δεκαετία, μοιράστηκαν συνήθειες και αναμνήσεις από την παιδική τους ηλικία.

«Στο δικό μας σπίτι έβαζε η μάνα μου μία κλειδαριά στο παλιό τηλέφωνο στο μηδέν για να μη μπορούμε να πάρουμε, επειδή κάναμε φάρσες. Κάναμε και υπεραστικές κλήσεις και κάποια στιγμή ήρθε ο λογαριασμός…», περιγράφει ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

«Να πούμε ότι τότε δεν υπήρχε το «210» και το «2310» που υπάρχει σήμερα. Για να πάρεις τηλέφωνο στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη, έπρεπε να πάρω το μηδέν. Γι’ αυτό η μάνα σου το κλείδωνε, για να μη μπορείς να πάρεις υπεραστικό, γιατί χρεωνόταν», ανέφερε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου από την πλευρά της.

«Κι εγώ έκανα φάρσες. Παίρναμε με τη φίλη μου την Ξανθούλα τηλέφωνο σε σπίτια και λέγαμε ότι κάνουμε μία έρευνα για το αν αρέσει η γυμναστική στους ανθρώπους. Ήμασταν 10 χρονών τότε. Βάζαμε μουσική τύπου aerobic από πίσω και λέγαμε ότι κάνουμε έρευνα. Δεν ξέρω αν καταλάβαιναν αν ήταν φάρσα, εμείς πάντως κάναμε όλη τη σκηνοθεσία», αφηγήθηκε η παρουσιάστρια της ΕΡΤ.

«Εμείς κάναμε πιο καφρίλες, μακάρι να είχαμε τη δική σου ενσυναίσθηση», απάντησε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

«Εμείς λέγαμε… πολλά. «Πόσα μέτρα είναι το καλώδιο;», «Τι να το κάνω;», «Αυτό που καταλαβαίνετε». Πολλά… χοντράδες αλλά ήμασταν μικρά παιδιά. Όλο το σχολείο το έκανε», περιέγραψε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, αφήνοντας τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου με ανοιχτό το στόμα.