Θανάσης Αλευράς – Ζερόμ Καλούτα: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την ανακοίνωση για τη Eurovision

Θανάσης Αλευράς

Ο Θανάσης Αλευράς και ο Ζερόμ Καλούτα θα είναι οι σχολιαστές στη μετάδοση του φετινού διαγωνισμού της Eurovision.

Ο Θανάσης Αλευράς και ο Ζερόμ Καλούτα θα είναι οι φετινοί σχολιαστές στη μετάδοση του 68ου μουσικού διαγωνισμού της Eurovision. Οι δύο καλλιτέχνες, που φέτος συνεργάζονται και θεατρικά, αναμένεται να ταξιδέψουν στο Μάλμε της Σουηδίας τον ερχόμενο Μάιο και να κρατήσουν συντροφιά στο ελληνικό κοινό που θα παρακολουθεί τη διοργάνωση από τη συχνότητα της ΕΡΤ.

«Σας ευχαριστώ πολύ! Δέχθηκε με πολλή χαρά το κάλεσμα της ΕΡΤ. Είναι, άλλωστε, πολύ τιμητικό να εκπροσωπείς τη χώρα σου. Μέχρι τις 7 του Μάρτη, που θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση του τραγουδιού, δεν ξέρω τίποτα παραπάνω», δηλώνει ο Θανάσης Αλευράς στην κάμερα του Breakfast@Star.

«Δεν υπάρχει άγχος, είναι φρέσκα τα νέα, τώρα τα επεξεργαζόμαστε. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι και ευχόμαστε το καλύτερο», ανέφερε από την πλευρά του ο Ζερόμ Καλούτα.

«Είναι φανταστικό που θα συνεργαστούμε με τον Ζερόμ! Έχουμε ξεκινήσει τις προετοιμασίες και μετά τις 7 του Μάρτη θα σας πω ό,τι θέλετε», πρόσθεσε ο Θανάσης Αλευράς μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Star.

«Τώρα μαθαίνουμε κι εμείς τις πρώτες πληροφορίες. Θα περιμένουμε να ακούσουμε το τραγούδι όλοι μαζί για πρώτη φορά στις 7 του Μάρτη και θα τα πούμε μετά», σημειώνει ο Ζερόμ Καλούτα.

Σημειώνεται πως η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ που ανέφερε πως ο Θανάσης Αλευράς και ο Ζερόμ Καλούτα ορίζονται ως οι φετινοί σχολιαστές για τον διαγωνισμό της Eurovision εκδόθηκε το πρωί της περασμένης Παρασκευής (23/1).