Θανάσης Αλευράς για πατέρα Αντώνιο: «Καταλαβαίνεις τι ζημιά μπορεί να έχει υποστεί αυτός ο άνθρωπος;»

Θανάσης Αλευράς

"Όλοι δικαιούμαστε μια κακή στιγμή. Δεν είμαστε και άγιοι οι άνθρωποι" εξήγησε ο Θανάσης Αλευράς

Με αφορμή την επανάληψη της μουσικοθεατρικής του παράστασης, ο Θανάσης Αλευράς βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» και μίλησε για όλα την Πέμπτη στον Alpha. Ανάμεσα σε άλλα, δε, ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τον πατέρα Αντώνιο και τις εξελίξεις γύρω από το θέμα της Κιβωτού του Κόσμου.

Ειδικότερα, ο Θανάσης Αλευράς δήλωσε πως «συγγνώμη λέει το παιδί, δεν είδα όμως κάποιον άλλον. Θυμάσαι πόσο ανθρωποφαγικά έπεσαν πάνω του χωρίς πριν να μαζευτούν τα στοιχεία. Περιμέναμε μεν την απόφαση αλλά είχε δημιουργηθεί ήδη η εντύπωση. Οπότε αν τώρα αυτό από πίσω έχει άλλη σκοπιμότητα που θέλω να το πιστεύω γιατί, προσωπική σχέση δεν έχω με τον πατέρα Αντώνιο, έχω κάνει όμως τηλεμαραθώνιο για την Κιβωτό και ξέρω από ανθρώπους που έχουν προσωπική σχέση την καθαρότητα της ψυχής του».

«Και πάλι όμως δεν γνωρίζεις. Αν αυτό ισχύει τώρα, καταλαβαίνεις τι ζημιά μπορεί να έχει υποστεί αυτός ο άνθρωπος; Γιατί πολύ εύκολα το κάνουμε αυτό, να βγάζουμε συμπεράσματα. Θέλει προσοχή».

«Επίσης, όλοι δικαιούμαστε μια κακή στιγμή. Δεν είμαστε και άγιοι οι άνθρωποι» εξήγησε, εν συνεχεία, ο Θανάσης Αλευράς στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στο πλατό της καθημερινής εκπομπής του Alpha.