Θανάσης Αλευράς για Νίκο Μουτσινά: «Αυτό που κάνει είναι πολύ σκληρό, δεν θα μπορούσα να το κάνω με τίποτα»

Θανάσης Αλευράς

Πώς σχολιάζει ο Θανάσης Αλευράς το τηλεοπτικό μέλλον της στενής του φίλης, Ζέτας Μακρυπούλια;

Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε ο Θανάσης Αλευράς. Ο γνωστός ηθοποιός ρωτήθηκε για το τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Μουτσινά και της Ζέτας Μακρυπούλια, με τους οποίους τον συνδέει στενή φιλία.

«Δεν έχω ιδέα για το τηλεοπτικό μέλλον της Ζέτας, αν και είμαστε κάθε μέρα μαζί. Είναι υπέροχη στο Ρουκ-Ζουκ, δεν ξέρω όμως τι αλλαγές θέλει να κάνει», αναφέρει ο Θανάσης Αλευράς.

«Με χαρά θα συνεργαζόμουν με τον Νίκο Μουτσινά. Τον καταλαβαίνω που θέλει να ξεκουραστεί, το αξίζει και μόνο έτσι θα ανασυγκροτήσει το μυαλό του για να δει τι θα κάνει. Είναι ωραία η ξεκούραση και για τον κόσμο και για αυτόν που το κάνει.

Αυτό που κάνει ο Νίκος είναι πάρα πολύ σκληρό και το κάνει κάθε μέρα. Οι ταχύτητες που ανεβάζουν ο Νίκος και η Ματίνα… το θαυμάζω αυτό το πράγμα, δεν θα μπορούσα να το κάνω με τίποτα», παραδέχεται ο ηθοποιός.

Όσον αφορά τα δικά του τηλεοπτικά σχέδια, ο Θανάσης Αλευράς αποκαλύπτει ότι τα «Νούμερα» του Φοίβου Δεληβοριά αναμένεται να ανανεωθούν για 2η σεζόν στην ΕΡΤ, ενώ δηλώνει ανοιχτός στο ενδεχόμενο συμμετοχής του σε κάποιο show, όπως το YFSF.