Θάλεια Παπάζογλου: «Έχασα τους γονείς μου σε μία εβδομάδα! Δεν υπάρχει κανένας στη ζωή μου»!

«Είναι δυόμιση χρόνια και δεν το έχω ξεπεράσει. Μια φίλη γιατρός που με βοήθησε, μου είπε πρέπει να το θέλεις πολύ μέσα σου για να ξαναρχίσεις».
Η γλυκιά ηθοποιός, Θάλεια Παπάζογλου, επισκέφθηκε τη νύχτα της Πέμπτης τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή του, «The 2night Show«. Η ηθοποιός, που έχουμε να δούμε αρκετό καιρό στην τηλεόραση, αφηγήθηκε το οικογενειακό της δράμα που την κράτησε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας: «Ήμουν πολύ δεμένη με τους γονείς μου, τους οποίους πήρα στο σπίτι μου για πέντε χρόνια. Τα παράτησα όλα, προσωπικά, θέατρο, τηλεόραση, τους περιέθαλψα όσο μπορούσα, έκανα ότι μπορούσα, αλλά τελικά έφυγαν και οι δύο μέσα σε μία εβδομάδα. Έφυγε πρώτα η μαμά μου. Ήταν άρρωστοι και οι δύο. Φαίνεται αγαπιόντουσαν πολύ. Είναι δυόμιση χρόνια και δεν το έχω ξεπεράσει. Μια φίλη γιατρός που με βοήθησε, μου είπε πρέπει να το θέλεις πολύ μέσα σου για να ξαναρχίσεις και τα προσωπικά και τα επαγγελματικά. Δεν έχω αδέρφια. Προσπαθώ να είμαι χαρούμενη».

Η Θάλεια Παπάζογλου έφτασε τρεις φορές κοντά στον γάμο, αλλά και τις τρεις χώρισε. Η ίδια εξήγησε τον λόγο: «Δεν υπάρχει κανένας στη ζωή μου. Είμαι ένθερμος οπαδός της ελευθερίας. Εάν ο άλλος, τον οποίο πιστεύω, του έχω δώσει όλες τις ελευθερίες του κόσμου, φτάνουμε στο γάμο και μου λέει «αγάπη μου, πρέπει από εδώ και πέρα να είσαι έτσι, να κάνεις αυτό, να μην πας εκεί, να μη φορέσεις αυτό, να μην κάνεις εκείνο», λέω ευχαριστώ πάρα πολύ, αντί να κάνουμε τόσα έξοδα στον γάμο, να ταλαιπωρήσουμε τόσους ανθρώπους, χαίρεται»!