Θάλεια Ματίκα σε Τάσο Ιορδανίδη: «Δεν ήθελα να γίνω μαμά»

Θάλεια Ματίκα

"Βλέπω ότι είμαι έγκυος και γίνομαι έξαλλη από θυμό" εξομολογήθηκε η Θάλεια Ματίκα.

Για πρώτη φορά στην εβδομαδιαία του εκπομπή «Μπαμπα-δες» στην ΕΡΤ, η Θάλεια Ματίκα συνάντησε τον σύζυγο της, Τάσο Ιορδανίδη το απόγευμα του Σαββάτου. Μάλιστα, το ερωτευμένο ζευγάρι είχε μια απολαυστική συζήτηση στο κρεβάτι του υπνοδωματίου του όπου και αναφέρθηκαν στην πρώτη εγκυμοσύνη της ηθοποιού.

Πες τα όλα, που δεν ήθελες να γίνεις μαμά και όλα αυτά. Όσα μου έλεγες, τις θεωρίες σου πριν παντρευτούμε και τι σου έλεγα εγώ. Πες τα όλα αυτά» τόνισε ο Τάσος Ιορδανίδης για να πάρει τον λόγο η αγαπημένη του σύζυγος και να δηλώσει τα εξής.

«Δεν ήθελα να γίνω μαμά, ναι. Τα έχω πει πολλές φορές αυτά αλλά θα τα ξαναπώ. Δεν ήθελα να αναλάβω μια ευθύνη για πάντα γιατί αυτή την ευθύνη, καλώς ή κακώς, την αναλαμβάνεις για πάντα αν πάνε τα πράγματα όπως πρέπει να πάνε. Επειδή λοιπόν είναι μια τεράστια ευθύνη και είμαι ένας άνθρωπος της ευθύνης, καθόλου ευθυνόφοβη αλλά το αντίθετο, τα πράγματα που κάνω τα κάνω με σοβαρότητα και όχι με μια παρόρμηση της στιγμής».

Τ.Ι.: Ενώ εγώ; Γιατί παρόρμηση της στιγμής ήταν το ότι εγώ ήθελα να κάνω παιδιά δηλαδή;

Θ.Μ.: Δεν μιλάω για τα παιδιά μας τώρα αλλά λέω για σένα γενικότερα. Γι’ αυτό θέλω να είμαι σίγουρη όταν αναλαμβάνω ευθύνες και θεωρούσα ότι τα παιδιά ήταν η μεγαλύτερη ευθύνη που δεν την παίρνεις πίσω. Γι’ αυτό λοιπόν δεν ήθελα παιδιά. Δεν είχα επαφή, ρε παιδάκι μου, δεν τα καταλάβαινα. Θεωρούσα ότι είναι κάποιοι μικροί οργανισμοί που δεν έχουν αναπτυχθεί πλήρως ακόμα εγκεφαλικά και δεν μπορούσα να τα καταλάβω.

Τ.Ι.: Αυτό όμως κατά πόσο έχει αλλάξει τώρα και σε ποιο σημείο άλλαξε;

Θ.Μ.: Εντάξει, τρομερό είναι πως τα φέρνει η ζωή.

«Θυμάμαι πως υποπτεύομαι ότι είμαι έγκυος, μιας και δεν ήταν προγραμματισμένο φυσικά και έγινε ερήμην μου, κάνω το τεστ στην Κυψέλη και δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Βλέπω ότι είμαι έγκυος, γίνομαι έξαλλη από θυμό και δεν το πιστεύω αυτό που μου έχει συμβεί. Σε παίρνω σε έξαλλη κατάσταση τηλέφωνο, πολύ θυμωμένη και σου ανακοινώνω τα γεγονότα. Έχεις όμως την φαεινή ιδέα εκείνη την ημέρα να μου οργανώσεις πάρτι μέσα στο σπίτι στην Κυψέλη όπου έφερες dj».

«Έρχονται όλοι μες στην τρελή χαρά, εγώ να είμαι σε μεγάλη θλίψη, με έχουν αναγκάσει και έχω φορέσει ένα φόρεμα, κάθομαι στον καναπέ και δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω αυτό που μου έχει συμβεί» ομολόγησε, εν συνεχεία, η Θάλεια Ματίκα στον Τάσο Ιορδανίδη και το τελευταίο επεισόδιο για το 2023 της εκπομπής «Μπαμπα-δες» στην ΕΡΤ.