Θάλεια Ματίκα: «Δεν μπορώ να σου απαντήσω τι σχέση έχουμε με ένα ξενοδοχείο ημιδιαμονής»

Θάλεια Ματίκα

«Έχουμε 2 παιδιά στο δημοτικό, μπαίνουν στο ίντερνετ, ας περιμένουμε να ενηλικιωθούν», είπε η Θάλεια Ματίκα.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και τον Κώστα Τσουρό έδωσαν η Θάλεια Ματίκα και ο Τάσος Ιορδανίδης. Οι δύο αγαπημένοι ηθοποιοί πρωταγωνιστούν στην παράσταση «Θέλω να σου κρατάω το χέρι» στο θέατρο Άλφα – Ληναίος – Φωτίου.

Πρόκειται για ένα έργο που έχει γράψει ο Τάσος Ιορδανίδης και περιέχει πολλά βιογραφικά στοιχεία του ζευγαριού, ενώ η Θάλεια Ματίκα δήλωσε πως οι δύο τους είναι προστατευτικοί μεταξύ τους. Το σκηνικό της παράστασης είναι ένα ξενοδοχείο ημιδιαμονής, με τον Κώστα Τσουρό να ρωτά τι σχέση έχει ο χώρος με τη σχέση τους.

«Δεν μπορώ να σου απαντήσω τι σχέση έχουμε με ένα ξενοδοχείο ημιδιαμονης! Έχουμε 2 παιδιά στο δημοτικό, μπαίνουν στο ίντερνετ, ας περιμένουμε να ενηλικιωθούν», είπε η Θάλεια Ματίκα.

Ο Τάσος Ιορδανίδης είπε πως «στο θεατρικό είναι 2 παράνομοι εραστές. Είναι και 2 γονείς, παντρεμένοι, σε διάσταση με τους συντρόφους τους».

Στη συνέχεια ο ηθοποιός αποκάλυψε πως στους πανικούς που μπορεί να φέρει η Θάλεια Ματίκα εκείνος φέρνει την ισορροπία και χαρακτήρισε τη σύζυγό του ως πνεύμα αντιλογίας. Από την άλλη, η Θάλεια Ματίκα τόνισε πως της αρέσει ο διάλογος και γι΄ αυτό διαφωνεί συχνά.

«Σαφέστατα εγώ κάνω πρώτος πίσω γιατί είμαι έξυπνος άνθρωπος», είπε ο Τάσος Ιορδανίδης αναφερόμενος στις διαφωνίες τους: «Παντόφλα δεν πέφτει, μας αρέσει όμως που η γυναίκα μας είναι ιδιαιτέρως δυναμική».

«Μετά από 14 χρόνια είμαστε ερωτευμένοι», είπε η Θάλεια Ματίκα, ενώ ο Τάσος Ιορδανίδης συμπλήρωσε πως είναι καψούρης και δεν ντρέπεται να το ομολογήσει.

Η Θάλεια Ματίκα είπε στη συνέχεια: «Όταν με πήρε πρώτη φορά τηλέφωνο ο Τάσος, λέω θα είναι κανένας πολύ μεγάλος σε ηλικία που δεν τα έχει καταφέρει. Όταν πρωτοσυναντηθήκαμε με τον Τάσο ήταν 26 κι εγώ 30. Σκέφτηκα πως είναι 1 χρόνο μεγαλύτερος από τον αδελφό μου. Όταν άκουσα ότι είναι 26 ετών σκέφτηκα πως δεν υπάρχει περίπτωση να είμαστε μαζί. Όταν έμαθα ότι βγαίνει με άλλη γυναίκα ο Τάσος του είπα να έρθει σπίτι να δούμε ταινία. από τότε συγκατοικούμε».

Η Θάλεια Ματίκα ανέφερε επίσης: «Πιέζω τον Τάσο να προσέχει τον εαυτό του. Τον έπρηξα και τον φρόντισα όταν πήρε κιλά. Ψωνίζω τα πάντα για τον Τάσο, από τα εσώρουχα μέχρι τα οτιδήποτε, δεν έχει ιδέα από ντύσιμο, ότι κι αν τον ρωτήσεις δεν θα ξέρει».