Θα συνεχίσει η Άση Μπήλιου στη «Φωλιά των Κου Κου»;

Άση Μπήλιου

Αινιγματική η Άση Μπήλιου στις δηλώσεις της!

Την Άση Μπήλιου συνάντησε η κάμερα του Έλα Χαμογέλα και ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας το πρωί της Κυριακής. Η αστρολόγος μίλησε για τα… τηλεοπτικά συμβόλαια ενώ απάντησε, δειλά, για το ενδεχόμενο να συνεχίσει να βρίσκεται και τη νέα σεζόν στη «Φωλιά των Κου Κου» και το STAR.

Πιο συγκεκριμένα, η Άση Μπήλιου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήταν μια χρονιά ζόρικη για εμένα με την έννοια πως ήταν μια χρονιά με πολλή δουλειά. Από τα μέσα Μαϊου μέχρι το τέλος Ιουνίου πιστεύω ότι θα γίνει ένας χαμός στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Έχουμε και ανάδρομο Ερμή οπότε ότι ακούμε από τις 20 Μαϊου και μετά μην το δένουμε κιόλας. Θα έχουμε πολλές ανατροπές»!

«Καλό να πέσουν οι όποιες υπογραφές είναι σίγουρα πριν από τις 20 Μαϊου και σαφώς τον Ιούλιο. Όχι τον Ιούνιο! Που καταλαβαίνεις, όμως, πόσοι θα υπογράψουν μες στον Ιούνιο» πρόσθεσε με χαμόγελο η αστρολόγος στην πρωινή εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο OPEN. «Του χρόνου θεωρητικά, ναι, θα με δείτε. Κάπου θα με δείτε, δεν μπορεί. Ακόμα δεν ξέρω τίποτα, δεν έχω μιλήσει ακόμα με το κανάλι μου. Θα μιλήσω και πιστεύω ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν καλά. Θέλω να πιστεύω πως θα με δείτε και του χρόνου. Δεν μπορώ να πω όμως κάτι με σιγουριά. Πρέπει πρώτα να υπογράψω κάτι, να συμφωνήσω κάτι».

Στην Ελένη ενεγάκη θα ευχηθώ ολόψυχα καλή επιτυχία! Νομίζω ότι έχει λείψει από τον κόσμο που την αγαπάει και είμαι βέβαιη ότι θέλει να την δει».