«Θα πήγαινα τρέχοντας στο Survivor!»

Survivor

«Το βλέπω φανατικά, είμαι με τους «Διάσημους».

Η Ελένη Καστάνη είναι από τα πρόσωπα που δεν διστάζουν να λένε αλήθειες στην τηλεόραση, έτσι όταν η Έλενα Πολυκάρπου από την εκπομπή «La Biri Biri» τη ρώτησε αν βλέπει το Survivor, εκείνη όχι μόνο δήλωσε φανατική του τηλεθεάτρια, αλλά και …υποψήφια παίκτρια.

[dfp_ads id=236982]

«Βεβαίως, βλέπω το Survivor. Νομίζω ότι αντικατέστησε το Survivor όλη την κωμωδία που λείπει την καλή. Είναι μια μικρή κωμωδία. Ξεχνιέσαι. Έχει αυτό που παθαίνεις σε μια καλή σειρά, να ξεχαστείς, ας πούμε. Είμαι με τους «Διάσημους». Το βλέπω φανατικά. Φαντάζομαι ότι δεν τολμούν άλλοι ηθοποιοί να πούνε. Κλαίω, γιατί ξέρω ότι θα μας κάνει μεγάλο κακό, στη δική μας δουλειά, η θεαματικότητα και όλα αυτά που κάνει. Ήταν που ήταν που δεν υπήρχαν τα σίριαλ, που είναι τόσο λίγα που είναι πια θέμα τύχης, τώρα πια δεν θα είναι καθόλου.»

Στο Survivor θα πήγαινα τρέχοντας. Το έλεγα εδώ στα παιδιά, ότι εγώ πρέπει να πάω στο Survivor. Για έναν και μόνο λόγο. Ο μόνος λόγος είναι ότι είναι ένα μέρος που θα γύρναγα η μισή. Σε δυο εβδομάδες θα είχα χάσει 20 κιλά» ανέφερε συγκεκριμένα η ηθοποιός Ελένη Καστάνη.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Survivor!