Θα είναι ο Πρόδρομος Καθηνιώτης στo Big Brother;

Πρόδρομος Καθηνιώτης

Ο Πρόδρομος Καθηνιώτης ξεκαθάρισε, εν μέρει, τη θέση του!

Σε ζωντανή σύνδεση από την όμορφη Σκόπελο εμφανίστηκε ο Πρόδρομος Καθηνιώτης, το πρωί της Δευτέρας, μέσω skype, στο «Καλοκαίρι Not». Ο πρώην παίκτης του πρώτου ελληνικού Big Brother μίλησε, μέσα σε όλα, για την επιστροφή του Μεγάλου Αδελφού «προδίδοντας» με χαμόγελο και τη δική του συμμετοχή!

Πιο συγκεκριμένα, ο Πρόδρομος Καθηνιώτης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «καλά κάνουν τα παιδιά και ξαναβγάζουν το Big Brother. Να κάνουμε και εμείς οι παλιοί λίγο επιτυχία! Να ξαναβγούμε και εμείς λίγο στην επιφάνεια! Όχι ότι δεν ήμασταν και δεν είμαστε, αλλά…».

«Όταν βγαίνει κάτι το οποίο έχει μεγάλη επιτυχία τα προηγούμενα χρόνια, αναμφίβολα θα έχει επιτυχία και τώρα πιστεύω» συμπλήρωσε.

«Υπάρχουν κάποιες επαφές αλλά τίποτα δεν είναι σταθερό και σοβαρό» τόνισε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι για την ενδεχόμενη συμμετοχή στο νέο Big Brother του ΣΚΑΪ. «Επικοινωνήσαμε για το καινούργιο Big Brother, όχι για να μπω μέσα, αλλά να περάσω από εκεί να τους δω και να με δουν. Ούτε να ‘μαι στην επιτροπή με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Όλες οι επαφές έγιναν πριν τον κορονοϊό, μετά τον κορονοϊό δεν ξέρω τι γίνεται»!

«Δεν ξέρω τι θα γίνει. Μπορεί και να γίνει μπορεί και να μην γίνει! Υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο. Δεν μπορώ να πω ποια είναι η πρόταση γιατί μετά δεν θα είναι έκπληξη. Κάτι, όμως, θα γίνει και αυτό το ξέρουν μόνο οι παραγωγοί του παιχνιδιού» κατέληξε, στα λεγόμενα του, ο Πρόδρομος Καθηνιώτης.

Αναμένουμε να δούμε, εάν θα τον δούμε και σε ποιο ρόλο, στο νέο Big Brother…