Θα είναι ο Γιώργος Λιανός ο παρουσιαστής του Survivor; Τι απαντά για Acun και Τανιμανίδη

Γιώργος Λιανός

Δείτε όλα όσα είπε ο Γιώργος Λιανός.

Στο Happy Day και την Ελένη Μουστάκη μίλησε σήμερα το πρωί ο Γιώργος Λιανός, στις πρώτες του δηλώσεις μετά την είδηση ότι πιθανότατα θα είναι αυτός ο παρουσιαστής του Survivor, αφού ο Σάκης Τανιμανίδης δεν θα ταξιδέψει τελικά στον Άγιο Δομίνικο.

Ο Γιώργος Λιανός δεν θέλησε να πει σχεδόν τίποτα για το Survivor, καθώς όπως τόνισε δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι και την παραγωγή.

«Δεν έχω ιδέα αν θα είμαι ο παρουσιαστής του Survivor. Μακάρι να είχα κάτι να σας πω. Αλλά η αλήθεια είναι ότι από τη στιγμή που δεν έχει γίνει επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι και από την παραγωγή, εγώ δεν μπορώ να πάρω κάποια πρωτοβουλία. Κάποιες λεπτομέρειες τις ξέρω, αλλά θα μου επιτρέψετε να τις κρατήσω για τον εαυτό μου προς το παρόν. Ακυρώθηκε η χθεσινή μας συνάντηση, η οποία θα γίνει σήμερα. Με τον Σάκη, ασχέτως τι γίνεται στα επαγγελματικά, είμαστε φίλοι και θα παραμείνουμε φίλοι, αυτό είναι δεδομένα, έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση μεταξύ μας.

Το μόνο που έχω στην ατζέντα μου αυτή τη στιγμή είναι στις 26 Γενάρη γύρισμα για το Voice. Είναι ακόμα τέσσερα live, δύο cross battles, ο ημιτελικός και ο τελικός. Δεν θα πονοκεφαλιάσω εγώ με αυτό, θα το βρουν τα παιδιά της παραγωγής και με κάποιο τρόπο θα το λύσουν. Ο Σάκης με τον Ατζούν έχουν πολύ καλή σχέση», είπε ο Γιώργος Λιανός.