«Θα ακολουθήσει αγωγή άμεσα της Ελεονώρας Μελέτη κατά του ΣΚΑΪ»

Ελεονώρα Μελέτη

"Υπήρχε μία συμφωνία, την οποία θα αποδείξουμε στο δικαστήριο, για τα έσοδα που θα είχε η κα Μελέτη από την παρουσίαση..."

Μια αγωγή, για διαφυγόντα κέρδη αυτή τη φορά, καταθέτει εναντίον του ΣΚΑΪ η Ελεονώρα Μελέτη. Σύμφωνα με όσα είπε ο συνήγορος της παρουσιάστριας στο Happy Day, Νίκος Αγαπηνός:

[dfp_ads id=236982]

«Υπήρξε μία πρώτη αγωγή, η οποία έκλεισε συμβιβαστικά. Ο τηλεοπτικός σταθμός κατέβαλε ένα ποσό για τη χρηματική ικανοποίηση ηθικής βλάβης της κα Μελέτη και θα ακολουθήσει μία νέα αγωγή, άμεσα, θεωρώ μέσα στην επόμενη εβδομάδα, της κα Μελέτη κατά του τηλεοπτικού σταθμού για τα διαφυγόντα κέρδη από τη συγκεκριμένη συμβατική σχέση που είχε με τον σταθμό.

Υπήρχε μία συμφωνία, την οποία θα αποδείξουμε στο δικαστήριο, για τα έσοδα που θα είχε η κα Μελέτη από την παρουσίαση μιας συγκεκριμένης εκπομπής. Καταλαβαίνετε ότι η απουσία από την τηλεόραση μιας κυρίας που είναι παρουσιάστρια, έχει πολύ συγκεκριμένο αρνητικό αντίκτυπο. Γίνεται αντιληπτό τι κόστος έχει για έναν παρουσιαστή να μείνει εκτός τηλεόρασης για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Ενώ θα υπήρχε η δυνατότητα της κα Μελέτη να διαπραγματευτεί με άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς, με τις συγκεκριμένες ενέργειες του ΣΚΑΪ βρέθηκε εκτός τηλεόρασης».

Διαβάστε όλα τα νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…