Τέτα Κωνσταντά: «Έπεσα θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης στα δεκαπέντε μου»

Τέτα Κωνσταντά

Όσα αποκάλυψε η ηθοποιός Τέτα Κωνσταντά για την προσωπική της εμπειρία.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη είχε παραχωρήσει η Τέτα Κωνσταντά στην κάμερα του Καλύτερα Δε Γίνεται κατά τη διάρκεια της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. Αυτή όμως δεν προβλήθηκε τότε αλλά στην τελευταία εκπομπή της Κυριακής στον Alpha.

Μέσα σε όλα, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχθεί στην μικρή ηλικία των δεκαπέντε της χρόνων από έναν συνάδελφο της μητέρας της.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, η Τέτα Κωνσταντά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στο φουαγιέ του θεάτρου μας σύστησε η μητέρα μου. «Α πολύ ωραία», λέει εκείνος και προσθέτει «πάμε πάνω στο καμαρίνι μου να…» και δεν μπορώ να πω το παρακάτω! Κομπλάρισα, δεν το πίστευα ότι το άκουσα αυτό».

«Έρχεται κοντά η μητέρα μου, με πολύ μεγάλο θράσος λέει εκείνος «να καλέ, εδώ, λέω στην κόρη σου να έρθει στο καμαρίνι λίγο να τα πούμε και δεν έρχεται». «Άντε βρε πήγαινε» να μου λέει η μαμά μου! Λέω, «Χριστέ μου τι να της πω τώρα;». Δηλαδή εγώ ντρεπόμουν τόσο πολύ με αυτό που είχα ακούσει και πως να της εξηγήσω για ποιο λόγο δεν πάω στο καμαρίνι και εκείνος είχε τόσο θράσος να θέλει να με πείσει» συμπλήρωσε η ηθοποιός στην κάμερα του Alpha.