Τέτα Καμπουρέλη: «Έκανα μόνη μου πρόβες γιατί έπρεπε να σωθώ από κάπου»

Τι είπε η διαγωνιζόμενη του J2US για την αποχωρησή της αλλά και τον Χάρη Βαρθακούρη;

Η Τέτα Καμπουρέλη ήταν εκείνη που αποχώρησε χτες από το 5ο live του J2US και μάλιστα με μεγάλη απογοήτευση μιας και όπως είχε δηλώσει επανειλημμένως, το ήθελε πολύ. Καλεσμένη σήμερα στο Πρωινό mou το οποίο όπως είπε θεωρεί σπίτι της μιας και έχει παρουσιάσει πολλές φορές θέματα στην εκπομπή δεν παρέλειψε να εκφράσει το δικό της «γιατί» για την αποχώρηση της και την υπερπροσπάθεια που κατέβαλε μιας και ο Χάρης Βαρθακούρης ήταν πολυάσχολος…

«Το πολυάσχολος που είπα, είναι πολύ της οικογένειας ο Χάρης, δε θελει να λείπει από τα παιδιά του, κλείνεται στο στούντιο του και προφανώς γράφει.Χτες που μιλήσαμε μετά την αποχώρηση, στεναχωρήθηκε. Στεναχωρήθηκε για μένα που στεναχωρήθηκα. Πρόβες δεν έκανα πολλές το είπε και ο ίδιος. Ένα βιντεάκι, άντε να έκανα κι άλλη μία. Τίποτα. Μία πρόβα. Όμως εγώ επειδή έχω αυτό το πείσμα, έκανα μόνη μου γιατί έπρεπε να σωθώ από κάπου.» είπε η αισθητικός η οποία όπως ανέφερε έκανε εξτρα πρόβες ιδιαίτερα προκειμένου να είναι έτοιμη για τα live.

«Ο Χάρης ξέρεις ότι είμαι εργασιομανής. Σου λέει θα της δώσω το κομμάτι, θα της δώσω τη μουσική, θα κάτσει να το δουλέψει. Θα το κάνουμε και δυο φορές μαζί. Ήταν πολύ σίγουρος. Θέλω όμως να σας ρωτήσω εφόσον ήμουν η ψυχή του σόου όπως λέτε, η τσαχπίνα, εχτές γιατί…; Πάντως το διασκέδασα εγώ, είμαι πολύ ευχαριστημένη, με γνώρισε κι άλλος κόσμος, έκανα πολλές φιλίες» συμπλήρωσε η ίδια λίγο αργότερα ενώ ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έχοντας μια πιο σφαιρική άποψη μέσα από το ρόλο του στα Backstage του show έκανε λόγο για ανθρώπους δύο ταχυτήτων: «Η Τέτα το ήθελε πολύ, το γούσταρε και ο Χάρης είχε λίγο ξενερώσει».