Τέρης Χρυσός: «Το Τάκα Τάκα μου έχει γίνει μπαμπούλας, δεν το αποποιούμαι»

Τέρης Χρυσός

"Δεν μπορώ να κάνω βήμα χωρίς το Τάκα Τάκα" ομολογεί ο Τέρης Χρυσός.

Μια αναδρομή στις μεγάλες του επιτυχίας έκανε ο Τέρης Χρυσός, το μεσημέρι του Σαββάτου, μέσα από την κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε την άγνωστη ιστορία πίσω από τις επιτυχίες «Τάκα τάκα» και «Όνειρα, πουλιά μου ταξιδιάρικα».

Ειδικότερα, ο Τέρης Χρυσός σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το Τάκα Τάκα μου έχει γίνει… μπαμπούλας, θα έλεγα, αλλά έχω φάει ψωμί από αυτό το τραγούδι οπότε δεν μπορώ να το αποποιηθώ. Το έχει γράψει ένας Ισπανός, ο Πάκο Πάκο σε ρυθμό φλαμένγκο. Όταν με κάλεσε η εταιρεία μου και με ρώτησε αν θέλω να το πω, είπα βεβαίως. Γράφτηκαν λόγια και το είπα. Είναι 50 χρόνια από τον καιρό που είπα το Τάκα Τάκα και όπου πάω το πρώτο πράγμα που μου ζητάνε είναι αυτό! Δεν μπορώ να κάνω βήμα χωρίς το Τάκα Τάκα».

«Ένα άλλο τραγούδι μου, επίσης πολύ γνωστό, ήταν τα Όνειρα. Ήμουν στην εταιρεία όπου άνηκα και μου έβαλε ο διευθυντής το τραγούδι στα γαλλικά να το ακούσω. Εγώ έμεινα κατάπληκτος και γράφτηκε ο στίχος στη συνέχεια. Είπα τα Όνειρα τα οποία και έγιναν μια πολύ μεγάλη επιτυχία» πρόσθεσε, επίσης, ο Τέρης Χρυσός στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.