Τέρης Χρυσός: «Πλησιάζει η στερνή ώρα και το σκέφτομαι κάθε μέρα»

Τέρης Χρυσός

"Οικτίρω τους συναδέλφους, που σε αυτή την ηλικία την δική μου, τραγουδάνε ακόμα" δηλώνει, παράλληλα, ο Τέρης Χρυσός.

Ο Τέρης Χρυσός έδωσε συνέντευξη στην κάμερα του Πρωινού, την Πέμπτη, στον ΑΝΤ1. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο γνωστός τραγουδιστής παραδέχθηκε τον φόβο που έχει και ενισχύεται μέρα με την ημέρα για το μοιραίο ενώ εξέφρασε και την προσωπική του άποψη για το «Ζάρι» που θα ερμηνεύσει η Μαρίνα Σάττι στη σκηνή της Eurovision 2024.

Ειδικότερα, ο Τέρης Χρυσός σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαι 85 χρονών, πλησιάζει η στερνή ώρα. Κάθε μέρα το σκέφτομαι. Πολλοί με ρωτάνε γιατί δεν τραγουδάω, δεν υπάρχει όμως χώρος που να μπορώ να εκφραστώ πλέον παρόλο που η φωνή μου δουλεύει ακόμα. Μάλιστα οικτίρω αυτούς τους συναδέλφους, που σε αυτή την ηλικία την δική μου, τραγουδάνε ακόμα».

«Αυτοί οι κάποιοι δεν το κάνουν για βιοποριστικούς λόγους, γιατί έχουν εκατομμύρια και επιμένουν να τραγουδούν. Δεν μπορώ να πω όνομα, γιατί αν πω το όνομα θα θίξω. Δεν είναι όμως ένας αλλά δυο τρεις και άντρες και γυναίκες. Ο νοών νοείτω, νομίζω

«Αυτό το κορίτσι που πάει στην Eurovision, δεν θυμάμαι το όνομα του, είναι πολύ άπειρη και έχει ένα μειονέκτημα. Τραγουδάει με τρεις διαφορετικούς τρόπους. Δεν έχω καταλάβει ούτε μια λέξη! Βλέπω μια βαβούρα, βλέπω μια φασαρία και δεν υπάρχει μελωδία. Δηλαδή εάν το τραγούδι παρεμπιπτόντως μπει μέσα στα 10 πρώτα, θα είναι πολύ μεγάλη επιτυχία» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Τέρης Χρυσός στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στην καθημερινή εκπομπή του ΑΝΤ1.