Τερέζα: Τι της ζήτησε ο Νίκος Οικονομόπουλος στο Dream Show;

Τερέζα

"Έχω φτάσει στο σημείο να τραγουδάω σε έξι διαφορετικά μέρη το ίδιο βράδυ Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς" αποκαλύπτει η Τερέζα.

Η Τερέζα, σε μία σπάνια τηλεοπτική της εμφάνιση, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται». Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την πορεία της στη μουσική, τη Eurovision, ενώ αποκαλύπτει και την άγνωστη συνομιλία που είχε με τον Νίκο Οικονομόπουλο στο Dream Show.

«Η μητέρα μου ήταν πολύ σημαντική φωνή, τραγουδοποιός και στιχουργός, η Καίτη Μπόνη. Είχε σε πολύ μικρή ηλικία ένα πρόβλημα με την υγεία της. Έγραψε τραγούδια για τον Στράτο Διονυσίου, τη Λίτσα Διαμάντη, τον Γιώργο Μαργαρίτη, τον Λευτέρη Πανταζή» δηλώνει η Τερέζα για τη μητέρα της.

Σχετικά με τη γνωστή της επιτυχία, το «Κυπελάκι», θυμάται: «Ο Λάκης (Παπαδόπουλος) έχει πάντα κασέτες. Μου έβαζε τραγούδια και μου έλεγε: άκου αυτό Τερέζα, άκου κι εκείνο. Ακούω ξαφνικά μια φωνή να λέει «το ‘σπασα το κυπελάκι σου το μπλε με τη μπιγκόνια» και του λέω: μου άρεσε αυτό το τραγούδι. Ήταν η Αλέκα Κανελλίδου στο ντέμο αλλά δεν ήθελε να το πει».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Τερέζα αποκαλύπτει ότι είχε πολλές προτάσεις για τη Eurovision, ωστόσο δεν θέλει να αγχώνεται και να στρεσάρεται, ενώ έχει φτάσει στο σημείο να τραγουδάει σε 6 διαφορετικά μέρη το ίδιο βράδυ Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Η Τερέζα έχει περάσει και από την κριτική επιτροπή του Dream Show, τη χρονιά που νικητής αναδείχθηκε ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Η ίδια θυμάται: «Ήταν ωραίο Dream Show αυτό που κάναμε. Είχαμε ωραίες φωνές: Νίκος Οικονομόπουλος, Δήμος Αναστασιάδης, Χριστίνα Ψάλτη. Θυμάμαι τον Νίκο Οικονομόπουλο που μου έλεγε: κυρία Τερέζα, τι πρέπει να ακούσω; Του έλεγα να ακούσει λίγο Doors, Deep Purple. Δούλευε πολύ, το ήθελε πολύ. Έβλεπες ότι ήταν το όνειρό του».