Τεό Γκαλτσίδης: «Έχω δεχτεί bullying και ρατσισμό, πέρασα πολύ δύσκολα μικρός»

Τεό Γκαλτσίδης

Δείτε όλα όσα είπε ο Τεό Γκαλτσίδης.

Στη Φωλιά των Κου Κου και τη Νάντια Ρηγάτου έδωσε συνέντευξη ο Τεό Γκαλτσίδης, δηλαδή ο… σωσίας του Λεωνίδα Κουτσόπουλου. Ο Τεό, που φέτος δοκίμασε την τύχη του στο bootcamp του MasterChef, μίλησε

«Στεναχωρήθηκα πολύ που δεν μπήκα στο σπίτι του MasterChef, γιατί το ήθελα πάρα πολύ. Τα φρύδια τα σηκώνω από μικρός. Σηκώνω και τ’ αυτιά, όπως και ο κύριος Κουτσόπουλος. Φυσικά και τον ακολουθώ στα social, αν δεν ακολουθώ τον σωσία μου, ποιον θα ακολουθήσω; Από εκεί που ήμουν ο απλός Θοδωρής που δούλευα στο λούνα παρκ, τώρα ξαφνικά μου στέλνουν μηνύματα ότι είμαι όμορφος και γοητευτικός. Έχω τελειώσει φαρμακευτική, αλλά δεν βρίσκω δουλειά στον κλάδο αυτό γιατί ζητάνε κορίτσια. Έστειλα βιογραφικό στο λούνα παρκ και σε πέντε λεπτά με πήραν τηλέφωνο. Είμαι ο μόνος με βιογραφικό στο λούνα παρκ. Η σχέση μου με υποστήριξε, προσέχει τα σκυλιά και με περιμένει πίσω  πως και πως», είπε αρχικά ο Τεό Γκαλτσίδης.

Στη συνέχεια, ο Τεό Γκαλτσίδης πρόσθεσε: «Θα ήθελα να ασχοληθώ με την τηλεόραση, μου αρέσει από μικρός. Ήθελα να γίνω πολιτικός επειδή είμαστε οικογένεια προσφυγική και πέρασα δύσκολα μικρός. Είχα δεχτεί bullying και ρατσισμό, με λέγανε Ρώσο και Γεωργιανό, αλλά έφτασα στο σημείο να μιλάω καλύτερα ελληνικά από αυτούς».