Τέμπη – Η Πάολα απαντά: «Υπάρχει Θεός για όλα αυτά» – Λιάγκας: «Κατηγορείται για κάτι;»

Πάολα

"Ο καθένας ασχολείται με αυτό που του επιτάσσει η συνείδηση και το καθήκον του. Τι να κάνουμε τώρα".

Για το θέμα με τους καλλιτέχνες που τραγούδησαν μετά την τραγωδία στα Τέμπη ασχολήθηκε το Πρωινό τη Δευτέρα, και πριν την μετάδοση των δηλώσεων που έκανε η Πάολα, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να κάνει μια τοποθέτηση.

«Εμείς ασχοληθήκαμε με αυτό το θέμα σε κάθε εκπομπή 2 λεπτά την προηγούμενη εβδομάδα. Κάποιες εκπομπές πιο lifestyle ασχολήθηκαν περισσότερο, καλά έκαναν και ασχολήθηκαν. Δεν καταλαβαίνω γιατί, παράπλευρα από το θέμα αυτό καθόμαστε και ασχολούμαστε αν οι δημοσιογράφοι είναι καλοί ή κακοί. Όλους μας κρίνει ο κόσμος και αν οι εκπομπές ασχολήθηκαν περισσότερο ή λιγότερο με το θέμα αυτό. Ο καθένας ασχολείται με αυτό που του επιτάσσει η συνείδηση και το καθήκον του. Τι να κάνουμε τώρα», είπε ο παρουσιαστής.

Στις δηλώσεις που έκανε η Πάολα στο αεροδρόμιο, στην Φαίη Φώτου, αρκέστηκε να πει τα εξής: «Δεν θα πω τίποτα παιδιά, να είστε καλά. Υπάρχει Θεός, αυτό θα δώσω ως απάντηση. Υπάρχει Θεός για όλα αυτά. Να είστε καλά».

Αυτό προκάλεσε την άμεση απάντηση του Γιώργου Λιάγκα.

«Κατηγορείται για κάτι η Πάολα; Ποιος κατηγόρησε ποιον; Θέλετε να γνωριστούμε ξανά όλοι. Ούτε και οι ίδιοι που αποφάσισαν να τραγουδήσουν ή να μην τραγουδήσουν δεν έχουν καταλάβει τι τους έχει γίνει. Κατηγορείται για κάτι η Πάολα και αισθάνεται ότι θα δικαιωθεί; Είναι θύμα σε κάτι; Για ποιο λόγο βγαίνει και λέει υπάρχει Θεός; Είναι σε ένα μαγαζί, ο ένας τραγουδάει και ο άλλος δεν τραγουδάει. Να μην σχολιαστεί αυτό το πράγμα;», αναρωτήθηκε ο δημοσιογράφος.