Τέλος εποχής για το «Καλημέρα Ελλάδα» – Νέα εκπομπή για τον Παπαδάκη

Διαβάστε: Ανανέωσαν την συνεργασία τους παρουσιαστής και κανάλι. Καινούργια εκπομπή ετοιμάζουν για τον χειμώνα.

Ανακοίνωση εξέδωσε νωρίτερα το κανάλι σύμφωνα με την οποία: 

Ο ΑΝΤ1 και ο Γιώργος Παπαδάκης ανανέωσαν τη συνεργασία τους και έτσι ο πρωτοπόρος της πρωινής ενημέρωσης θα συνεχίσει να μας καλημερίζει καθημερινά και τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Ο Γιώργος Παπαδάκης αποχαιρέτησε την εκπομπή φανερά συγκινημένος, δίνοντας όμως νέο πρωινό ραντεβού με τους τηλεθεατές από το φθινόπωρο σε μια ολοκαίνουργια εκπομπή που θα έχει την προσωπική του σφραγίδα.

Η 20ή σεζόν του «Καλημέρα Ελλάδα» έκλεισε με μια ακόμα μεγάλη πρωτιά. Η μακροβιότερη πρωινή εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, μετά από δύο δεκαετίες γεμάτες επιτυχίες και διακρίσεις, ολοκλήρωσε τον κύκλο της τερματίζοντας για άλλη μια φορά πρώτη στην πρωϊνή ενημέρωση και μάλιστα αυξάνοντας τα ποσοστά της σε σύγκριση με πέρυσι!

Για άλλη μια χρονιά πρωτιά στην πρωϊνή ενημέρωση

Σύμφωνα με τα στοιχεία τηλεθέασης για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, το «Καλημέρα Ελλάδα» με μέσο όρο 16,4% στο κοινό 15-44 και 23,8% στο σύνολο των τηλεθεατών επικράτησε των υπόλοιπων ενημερωτικών εκπομπών της πρωινής ζώνης, ενώ ήταν η πρώτη επιλογή των ανδρών κάθε ηλικίας. Μάλιστα, η πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 αύξησε τα ποσοστά της στο κοινό 15-44 κατά τη διάρκεια της σεζόν. Πιο συγκεκριμένα, από την έναρξη της σεζόν έως το Δεκέμβριο του 2010, ο μέσος όρος της στο συγκεκριμένο κοινό ήταν 13,8%, ενώ στο δεύτερο μέρος της σεζόν, από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Ιούνιο του 2011, ανέβηκε στο 17.9%, με αποτέλεσμα η εκπομπή να προηγείται κατά πολύ του ανταγωνισμού.