Τέλεια Απόδραση: Πρεμιέρα… πριν την πρεμιέρα για τη νέα εκπομπή με τον Χρήστο Φερεντίνο

Τέλεια Απόδραση

Η Τέλεια Απόδραση, αύριο και κάθε Σάββατο στις 20:00, στον Alpha.

Λίγες ώρες πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα του νέου τηλεπαιχνιδιού του Alpha, «Τέλεια Απόδραση» εξασφαλίσαμε αποκλειστικές εικόνες από τα γυρίσματα. Ο Χρήστος Φερεντίνος συνεχίζει το σερί των επιτυχιών του, αφού παράλληλα με το πετυχημένο του Deal με τον Alpha, παρουσιάζει και το νέο τηλεπαιχνίδι του καναλιού, κάθε Σάββατο στις 20.00 το βράδυ, μαζί με την Άννα Πρέλεβιτς.

Η «Τέλεια Απόδραση» έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και υπόσχεται να χαρίσει τα πιο πολυτελή δώρα (από ηλεκτρικές συσκευές και ταξίδια, μέχρι τζετ σκι και αυτοκίνητο) στους τυχερούς παίκτες που θα δοκιμαστούν σε γνώσεις, στρατηγική και δύναμη.

Στις εικόνες παίρνουμε μια πρώτη γεύση από τον Χρήστο Φερεντίνο και την Άννα Πρέλεβιτς στο εντυπωσιακό πλατό που έστησε η Barking Well για το τηλεπαιχνίδι, ενώ τους πλαισιώνουν τα δώρα και τα φαντασμαγορικά σκηνικά.

Το νέο συναρπαστικό τηλεπαιχνίδι που προβάλλεται σε περισσότερες από 17 χώρες, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στον Alpha! Ο Χρήστος Φερεντίνος αναλαμβάνει να ανεβάσει την αδρεναλίνη μας στα ύψη κάθε Σάββατο βράδυ.

Κάθε φορά που ένας παίκτης απαντάει σωστά, ο συμπαίκτης του κερδίζει χρόνο για να κάνει επιδρομή στο κλουβί με τα εκατοντάδες δώρα. Αυτοκίνητα, jet ski, φουσκωτά, ηλεκτρικές συσκευές, gadgets, ταξίδια σε εξωτικούς προορισμούς, όλα μπορούν να γίνουν δικά τους, αρκεί να μπορέσουν να τα βγάλουν από το κλουβί πριν τελειώσει ο χρόνος και οι πόρτες κλείσουν για πάντα, παγιδεύοντάς τους.

Αν καταφέρουν να αποδράσουν, η Άννα Πρέλεβιτς αναλαμβάνει να τους βοηθήσει να ανοίξουν τα δώρα!

Η Τέλεια Απόδραση, αύριο και κάθε Σάββατο στις 20:00, στον Alpha.