Τέλεια Απόδραση: Ένα ζευγάρι που «τα σπάει» στη ζωή, θα «τα σπάσει»

Τέλεια Απόδραση

Τέλεια Απόδραση, Σάββατο στις 20.00.

Αυτό το Σάββατο 08/05 στις 20:00 στον Alpha, ο Χρήστος Φερεντίνος και μαζί του η Άννα Πρέλεβιτς υποδέχονται στο πλατό της Τέλειας Απόδρασης ένα ζευγάρι που τα «σπάει» …

Η Έλενα και ο Σπύρος είχαν την ιδέα που έκανε αίσθηση όταν αποφάσισαν να δημιουργήσουν τον ιδανικό χώρο για να εκτονωθεί όποιος έχει νεύρα, ένταση ή…άγρια κέφια. Οι δημιουργοί του καταστήματος «Λίμπα» στην περιοχή του Ψυρρή, όπου πας και… «τα σπας» για να εκτονωθείς, είναι ένα από τα ζευγάρια που αποφάσισε να «τα σπάσει» με τις επιδόσεις του, συγκεντρώνοντας όσο το δυνατό περισσότερα δώρα, συμμετέχοντας στην Τέλεια Απόδραση με τον Χρήστο Φερεντίνο.

Έτσι,  έχοντας βοηθήσει εκατοντάδες κόσμο να εκτονωθεί μέσω του ξεχωριστού κονσεπικού rage room που δημιούργησαν, αυτή τη φορά θέλουν να ξεδώσουν οι ίδιοι, δίνοντας το 100% στο νέο συναρπαστικό τηλεπαιχνίδι, παραγωγή της Barking Well Media.

Η Τέλεια Απόδραση παίζεται με μεγάλη επιτυχία σε 17 χώρες στον κόσμο, ξεχωρίζοντας για το μοναδικό σασπένς της πλοκής του παιχνιδιού, αλλά και τα ξεχωριστά και άκρως εντυπωσιακά δώρα που κερδίζουν οι παίκτες που θα καταφέρουν να βγουν έγκαιρα από το υπερμέγεθες… κλουβί.