Teen City Vibe… στην Καλαμάτα

Teen City Vibe

Μετά το ταξίδι στην Ρόδο, το «Teen City Vibe» επισκέπτεται την Καλαμάτα.

Σήμερα, στις 17:00, στο Teen City Vibe, ο Γιάννης Κορφιάτης παρέα με τον Χάρη, την Χριστίνα και την Πηνελόπη μάς συστήνουν μια όμορφη πόλη, όπου κανείς μπορεί να γευτεί εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, να χορέψει καλαματιανό κρατώντας μαντήλι και να μάθει πώς ξεκίνησε από εκεί η Επανάσταση του 1821. Την Καλαμάτα.

Ο Χάρης είναι 16 χρόνων και ασχολείται ενεργά με το θέατρο. Έχει συμμετάσχει σε πολλές παραστάσεις με την Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας. Παράλληλα, του αρέσει ο χορός Lindy Hop με τον οποίο ασχολείται εδώ και λίγο καιρό.

Η Χριστίνα είναι επίσης 16 χρόνων και ασχολείται με τη μουσική από πολύ μικρή. Έχει δημιουργήσει ένα γκρουπ με τους φίλους της για να κάνει αυτό που αγαπάει. Είναι μέλος της χορωδίας τού Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας και παίζει πιάνο και σαξόφωνο.

Η Πηνελόπη είναι συνομήλικη με τα άλλα δύο παιδιά. Λατρεύει το volley και παίζει στη γυναικεία ομάδα τού Ναυτικού Ομίλου. Ακούει μουσική, βγαίνει με τους φίλους της και, όπως λέει και η ίδια, μιλάει πολύ. Της αρέσουν τα ταξίδια και αγαπάει πολύ την Καλαμάτα.

Ο Χάρης, η Χριστίνα, η Πηνελόπη και οι φίλοι τους, βάζουν τα δυνατά τους για να κάνουν το καλύτερο δίλεπτο βίντεο. Ξεκινούν με μια διαφορετική περιήγηση στην πόλη: χωρίζονται σε δύο ομάδες και βάζουν fun challenges που πρέπει να φέρουν εις πέρας. Στη συνέχεια, επισκέπτονται την πίστα καρτ της Καλαμάτας, τη μεγαλύτερη στην Ελλάδα. Οι «μαχητές των δρόμων» φορούν κράνος και στολή, και ξεκινούν τον πρώτο αγώνα karting τού «Teen City Vibe». Η ημέρα κλείνει με beach party στο Πάρκο του ΟΣΕ, όπου τα παιδιά τραγουδούν και παίζουν Τwister, ρακέτες και μπουγέλο.