Ταύρος με Τοξότη: Η Πέγκυ Σταθακοπούλου αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της αγαπημένης σειράς

Πέγκυ Σταθακοπούλου

«Αν ποτέ γινόταν το ριμέικ της σειράς με τις ίδιες συνθήκες, με τους ίδιους συνεργάτες, θα ήμουν πολύ ευτυχισμένη», λέει η Πέγκυ Σταθακοπούλου.

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» μίλησε η Πέγκυ Σταθακοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στη σειρά «Ταύρος με Τοξότη», στο ρόλο της Ξένιας, αλλά και στον συμπρωταγωνιστή της, Γιάννη Βούρο.

«Το μυστικό επιτυχίας της σειράς δεν ξέρω ποιο ήτανε, είχαμε εξαιρετική χημεία και σχέση και αγάπη και φιλία με τον Γιάννη Βούρο. Η σειρά είχε χιούμορ και σασπένς που αγαπούσε τους χαρακτήρες, αλλά και τους κορόιδευε με πολύ τρυφερό τρόπο. Η Ξένια ήταν ένα παζλ, ήταν μια κοπέλα της εποχής αλλά ταυτόχρονα κυρία, τέλεια σε όλα της.

Σαν χαρακτήρας ήταν ένα τρυφερό και αστείο παιδί. Δε με δυσκόλεψε η Ξένια. Προσπαθούσα να τη φτιάξω με ακρίβεια αυτή την περσόνα άλλοτε με τα κωμικά της στοιχεία και άλλοτε με τα πιο τρυφερά της. Ήταν μια σειρά που απευθυνόταν σε όλη την οικογένεια και την αγαπάω πάρα πολύ και νομίζω και ο κόσμος. Ο κόσμος είχε αγαπήσει τα δύο νέα παιδιά της σειράς.

Αναφορικά με τη συνεργασία της με τον Γιάννη Βούρο, η Πέγκυ Σταθακοπούλου δήλωσε πως ο Γιάννης Βούρος είναι ένας πολύ δικός της άνθρωπος και δεν είχαν άμυνες ο ένας απέναντι στον άλλον: «Αυτό δε συμβαίνει συχνά, επομένως είναι κάτι μεταφυσικό. Υπήρχαν πολλές αστείες στιγμές κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων».

«Αν ποτέ γινόταν το ριμέικ της σειράς με τις ίδιες συνθήκες, με τους ίδιους συνεργάτες, θα ήμουν πολύ ευτυχισμένη», λέει η Πέγκυ Σταθακοπούλου.