Ταύρος με Τοξότη: Γιάννης Βούρος και Πέγκυ Σταθακοπούλου αποκαλύπτουν ιστορίες από τα γυρίσματα

Ταύρος με Τοξότη

«Σταματήσαμε το γύρισμα γιατί νόμιζαν ότι έχει πρόβλημα η κάμερα, ενώ στην πραγματικότητα είχε χλομιάσει η Πέγκυ», λέει ο Γιάννης Βούρος.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς «Ταύρος με Τοξότη», Γιάννης Βούρος και Πέγκυ Σταθακοπούλου, “συναντήθηκαν” μετά από 30 χρόνια και αποκάλυψαν στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα.

«Στο Ταύρος με Τοξότη βρέθηκα μετά από πρόταση του Μανουσάκη», είπε η Πέγκυ Σταθακοπούλου, με τον Γιάννη Βούρο να λέει: «Είχα ακούσει ότι συζητούσαν για τη σειρά με άλλους πρωταγωνιστές. Διάβασα μόνο ένα σενάριο και δέχτηκα γιατί προέκυπτε συνεργασία μαζί σου. Το ίδιο σενάριο θα στεκόταν μια χαρά και σήμερα».

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου είπε στη συνέχεια: «Θυμάμαι που είχα σκηνές ως μαθήτρια με κορδέλα και σχολική ποδιά. Στην πραγματικότητα εμείς οι δύο έχουμε πολλά κοινά ως χαρακτήρες. Ήταν κινηματογραφημένη σειρά, σαν να κάνεις σινεμά».

Ο Γιάννης Βούρος ανέφερε: «Οι διαφορετικοί χαρακτήρες που υποδυθήκαμε ήταν τελείως κόντρα με εμάς. Όποιος έχει δουλέψει με τον Μανουσάκη ξέρει ότι δεν σταματάει μέχρι να λιποθυμήσει ο πρώτος. Σταματήσαμε το γύρισμα γιατί νόμιζαν ότι έχει πρόβλημα η κάμερα, ενώ στην πραγματικότητα είχε χλομιάσει η Πέγκυ. Όλα τα γυρίσματα ήταν σε εξωτερικούς χώρους, σε χαράδρες και ποτάμια. Έπρεπε να κάνω μια δύσκολη σκηνή και είπα να μη φέρουν άλλον, φοβήθηκα αλλά ήθελα να δείξω ότι δεν μπορεί μόνο ο Τομ Κρουζ. Ήμουν ευτυχής για αυτήν τη δουλειά, είναι στις καλύτερες που έχω κάνει τηλεοπτικά. Το Ταύρος με Τοξότη ήταν από τις σειρές που σφράγισαν τη δεκαετία του ’90 και συζητιέται ακόμη και σήμερα».

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου πρόσθεσε: «Είχαμε και πολύ ωραίους guests, όπως η Μάρθα Βούρτση και ο Ανέστης Βλάχος. Με έχουν για πολύ σοβαρό κορίτσι ενώ είμαι καραγκιοζάκι ώρες ώρες. Δεν μπορούσα να οδηγήσω με τις γόβες, οπότε τις έβγαλα και τις άφησα στο παρμπρίζ. Τελικά ο Μανουσάκης το κράτησε».

Κλείνοντας, ανέφεραν μαζί: «Θα θέλαμε να γυριστεί η συνέχεια του Ταύρος με Τοξότη, να δούμε τους ήρωες αρκετά χρόνια μετά».