Τατιάνα Στεφανίδου: «Το STAR είναι πια το δεύτερο μου σπίτι»

Δείτε όσα είπε στο φινάλε της εκπομπής η δημοσιογράφος

Σε κλίμα γιορτής έκλεισε η εκπομπή με πλήθος καλεσμένων που σκάρωσαν μαντινάδες και «διαγωνίστηκαν» για την καλύτερη πάνω στο ρυθμό της κρητικής λύρας. Καλεσμένοι στο στούντιο ο σεφ Ηλίας Μαμαλάκης, τα μοντέλα – παρουσιαστές Γιώργος Μανίκας και Στέλιος Χανταμπάκης, ο λυράρης Γιώργος Ζερβάκης αλλά και οι συντελεστές της θεατρικής παράστασης «Μαρία Πενταγιώτισσα» Γιάννης Μποσταντζόγλου, Θανάσης Βισκαδουράκης, Δήμητρα Παπαδήμα, Γιώργος Ματαράγκας, Πέτρος Ξεκούκης, Περικλής Αλμπάνης, Πέτρος Πέτρου, Κωνσταντίνος Πασσάς. 

Το σκηνικό του ΜΙΛΑ διαφορετικό από αυτό που έχουμε συνηθίσει θύμιζε γιορτινό τραπέζι με χορούς συζητήσεις και τραγούδια να το πλαισιώνουν. Λίγο πριν το τέλος η Τατιάνα Στεφανίδου αποχαιρέτισε τους τηλεθεατές για το καλοκαίρι, ανανεώνοντας το ραντεβού τους και ανέδειξε τον μεγάλο νικητή του τηλεφωνικού διαγωνισμού:

«Πρώτα θα καλησπερίσουμε τον νικητή του διαγωνισμού και έπειτα θα σας αποχαιρετήσουμε για το καλοκαίρι.

Είναι η τελευταία μας εκπομπή, θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι στήριξαν το σημερινό πρόγραμμα. Ευχαριστώ πάρα πολύ για τη χαρά που μας δώσαν και ήρθατε εδώ στο STAR. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ όλη την ομάδα του ΜΙΛΑ, τα παιδιά που δούλεψαν τόσο σκληρά φέτος, τις αρχισυντάκτριές μου, τον παραγωγό μου, αλλά και όλη τη δημοσιογραφική ομάδα.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ το STAR, γιατί το STAR είναι πια το δεύτερο μου σπίτι, η δεύτερη μου οικογένεια, πάω στον 5ο χρόνο. Πέρασαν κιόλας τέσσερα χρόνια και πάω στον 5ο. Με τα ωραία μας και τα δύσκολα μας περάσαμε πολύ ωραία μαζί με το STAR, για αυτό πορευόμαστε μαζί. Θέλω να ευχαριστήσω λοιπόν το κανάλι, να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά, τους τεχνικούς και εδώ στο στούντιο που είμαστε κάθε μερα παρέα και τόσο πολύ στήριξαν την εκπομπή και τους τεχνικούς μας στο κοντρόλ, θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ και τη διεύθυνση και τη διοίκηση που μας δώσαν τη δυνατότητα να συνεχίσουμε τις εκπομπές μας»  είπε η δημοσιογράφος και ευχήθηκε σε όλους «Καλό Καλοκαίρι».

Δείτε το:

//www.youtube.com/embed/VNXZxEIdjG0