Τατιάνα Στεφανίδου: “Το κάθε τέλος είναι μια νέα δυναμική αρχή”!

Τατιάνα Στεφανίδου

"Αυτό είναι το δικό μας τέλος! Νικητής δεν είναι αυτός που δεν χάνει ποτέ, νικητής είναι αυτός που δεν εγκαταλείπει ποτέ!"

Μετά από τρεις άκρως επιτυχημένες σεζόν, η εκπομπή Tatiana Live κατεβάζει σήμερα αυλαία. Την Τατιάνα Στεφανίδου υποδέχτηκε με θερμό χειροκρότημα αλλά και δάκρυα συγκίνησης το κοινό, το απόγευμα της Παρασκευής. Η παρουσιάστρια, αφού τους ευχαρίστησε όλους, θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα.

[dfp_ads id=236982]

“Σήμερα δεν είναι μέρα για δάκρυα, είναι μέρα γιορτής. Μέσα από αυτή την εκπομπή στέλνουμε μηνύματα στον κόσμο, προσπαθούμε μετά από κάθε αντιξοότητα να στείλουμε ένα μήνυμα δύναμης, αισιοδοξίας. Ακόμα και μετά από μία απώλεια προσπαθούμε να κάνουμε τον κόσμο να κοιτάξει μπροστά. Όλοι εσείς στηρίξατε πάρα πολύ αυτή την εκπομπή, δώσατε δύναμη στον κόσμο, δώσατε δύναμη σε μένα.

Θέλω την τελευταία μας εκπομπή να την δούμε σαν μια μεγάλη γιορτή. Το κάθε τέλος μπορούμε να το δούμε ως τέλος και να βουλιάξουμε. Μπορούμε όμως να το δούμε σαν μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για μια νέα δημιουργική, δυναμική αρχή! Αυτό είναι το δικό μας τέλος! Νικητής δεν είναι αυτός που δεν χάνει ποτέ, νικητής είναι αυτός που δεν εγκαταλείπει ποτέ!”, ανέφερε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…