Τατιάνα Στεφανίδου: «Όταν οι άνθρωποι θέλουν… μπορούν»

Όλες οι λεπτομέρειες για όσα ετοιμάζει φέτος...

Η ολοκαίνουρια εκπομπή «T@tiana Live» έρχεται τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου στις 16:00 στο E TV. Η Τατιάνα Στεφανίδου και οι συνεργάτες της ετοιμάζονται με γοργούς ρυθμούς, ώστε όλα να είναι έτοιμα στην ώρα τους. Ο φακός της εκπομπής «Με το καλημέρα» συνάντησε την παρουσιάστρια, η οποία μίλησε για όλα αυτά που πρόκειται να δούμε φέτος.

«Τις επιχειρήσεις τις φτιάχνουν οι άνθρωποι και όταν οι άνθρωποι έχουν μεράκι και φαντασία γίνονται θαύματα. Η αλήθεια είναι ότι το Epsilon με έχει εντυπωσιάσει με το αποτέλεσμα. Αυτό που θα δείξουμε στους τηλεθεατές είναι πως όταν οι άνθρωποι θέλουν… μπορούν», δήλωσε χαρακτηριστικά η Τατιάνα Σταφανίδου.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε για το περιεχόμενο της εκπομπής της: «Είναι μια εκπομπή που έχει έντονο το στοιχείο της ταυτότητας που είχα όλα τα τελευταία χρόνια, έχει το κοινωνικό θέμα, συνεντεύξεις από διάφορους χώρους, lifestyle ρεπορτάζ, παραπολιτικά… Επειδή είναι τρίωρη σίγουρα δεν θα μπορούσε να είναι μόνο μία κοινωνική εκπομπή. Θα έχουμε μόδα και ομορφιά, μαγειρική δεν θα έχουμε. Η ταυτότητά της θα είναι και λίγο πιο δημοσιογραφική από την περσινή εκπομπή που είχε και μια αίσθηση πρωινάδικου».

https://www.youtube.com/embed/aHcPvkt80Wk