Τατιάνα Στεφανίδου: «Όταν κλείνει μία πόρτα, λένε ότι ανοίγει μία άλλη…»

Τατιάνα Στεφανίδου

"Εγώ ήθελα να συνεχίσω στο Epsilon. Δεν θα σας πω ψέματα, δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλο μου ότι "ναι, ήταν κάτι που το αποφασίσαμε από κοινού ή ό,τι άλλο". Δεν τους γνωρίζω τους λόγους, αλλά είναι ένα κεφάλαιο που κλείνει".

Με ένα μεγάλο λαμπερό πάρτι στο οποίο παραβρέθηκαν πολλές επώνυμες παρουσίες, η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος, γιόρτασαν τα 8 χρόνια του Tlife στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Galaxy Room στον 13ο όροφο του Hilton Athens. Σε αυτό το εορταστικό κλίμα, κάμερες και δημοσιογράφοι πολιόρκησαν τους δεκάδες celebrities και οι δηλώσεις που έγιναν και είχαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον ήταν πολλές. Ωστόσο, ήταν όσα δήλωσε η ίδια η οικοδέσποινα αυτά που συζητιούνται περισσότερο σήμερα. Με αφοπλιστική ειλικρίνεια, η Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε για την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με το Epsilon και την επόμενη μέρα…

[dfp_ads id=236982]

«Όταν πήγα στο Epsilon, επειδή ήταν ένα κανάλι το οποίο είχε κυρίως τελεμάρκετινγκ και ένα δύο εκπομπές το Σαββατοκύριακο που πήγαιναν καλά, ήταν ένα τεράστιο ρίσκο. Μια ζαριά που την έριξα κι εγώ δεν ήξερα πώς την έριξα. Είπα, τώρα πάω και μπορεί να είναι και το τέλος μου. Νομίζω ότι το Epsilon ήταν η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου, γιατί σε ένα μεγάλο κανάλι έχεις στήριξη, έχεις βοήθεια, έχεις ό,τι χρειάζεσαι, έχεις μια μάζα κοινού που είναι εκεί για το κανάλι ούτως ή άλλως και αυτό ήταν ένας άθλος.

Όχι, δεν το περίμενα, εγώ θεωρούσα ότι θα συνεχίσουμε μαζί, είχα όλη τη διάθεση να συνεχίσω έχω μεγαλώσει για να μετακινούμαι κιόλας. Όχι, εγώ ήθελα να συνεχίσω. Δεν θα σας πω ψέματα, δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλο μου ότι «ναι, ήταν κάτι που το αποφασίσαμε από κοινού ή ό,τι άλλο». Δεν τους γνωρίζω τους λόγους, αλλά είναι ένα κεφάλαιο που κλείνει. Όταν κλείνει μία πόρτα, λένε ότι ανοίγει μία άλλη. Τώρα, αν αυτή η άλλη πόρτα που ανοίγει θα είναι μεγαλύτερη, θα πάει καλύτερα ή τι θα είναι ακριβώς δεν το γνωρίζω, δεν είναι κάτι που έχω αυτή τη στιγμή να ανακοινώσω, δεν έχω κάτι να σας πω. Συζητάω πράγματα αλλά δεν είναι η στιγμή να τα πω, αν κάτι από αυτά ευοδωθεί, από Σεπτέμβρη θα είμαστε μαζί».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…