Τατιάνα Στεφανίδου: «Όταν γράφτηκε για το MEGA είχα ήδη συμφωνήσει με το Epsilon»

«Φέτος δουλεύω τόσο όσο όταν πρωτοξεκίνησα την τηλεόραση στα 25 μου.»

Η Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» για το νέο της ξεκίνημα στο Epsilon και ξεκαθάρισε πως από το MEGA δεν υπήρξε πρόταση.

«Ούτε εγώ φανταζόμουν τον εαυτό μου εδώ ποτέ και δεν τον φανταζόμουν μέχρι τα μέσα του καλοκαιριού, μέχρι την τελευταία στιγμή. Εκτός από το τι γεμίζει εμάς, είναι σημαντικό και το πως μας θέλει ο τηλεθεατής. Αυτό λοιπόν είναι αυτό που θέλει ο κόσμος από εμένα» δήλωσε η παρουσιάστρια.

Για τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να μετακομίζει στην πρωινή ζώνη του MEGA:«Όταν γράφτηκε για το MEGA είχα ήδη συμφωνήσει με το Epsilon. Μόλις τελείωσα με το STAR δώσαμε τα χέρια. Εκεί λοιπόν γράφτηκε για το MEGA. Δεν ήθελα να αποκαλύψω ούτε που θα πάω, ούτε τι θα γίνει μέχρι να ολοκληρωθεί το συμβόλαιο μου με το κανάλι που ήμουν , να σεβαστώ τους όρους του συμβολαίου μου, να μη βγω και να μιλήσω για πράγματα που δεν πρέπει, αυτά είναι γνωστά και πρέπει να τα σεβόμαστε. Ουδέποτε μου έγινε πρόταση από το MEGA και δεν νομίζω ότι θα με σκεφτόταν και ποτέ το MEGA για να κάνω πρωινό. Δεν νομίζω ότι με έχει ταυτίσει ο τηλεθεατής με την ψυχαγωγία. Αυτό φάνηκε και πέρυσι, με θέλουν πιο ενημερωτική. Δεν νομίζω ότι θα είχαν και τα κανάλια αυτή τη διάθεση για μένα.»

Για το δύσκολο πρόγραμμα της νέας εκπομπής Tatiana Live: «Φέτος δουλεύω τόσο όσο όταν πρωτοξεκίνησα την τηλεόραση στα 25 μου, σα να είμαι μαθητευόμενη. Δουλεύω από τις 9:30 το πρωί μέχρι τις 21:30 το βράδυ.»

Πώς βλέπει τα πράγματα στην τηλεόραση φέτος;
«Φέτος βλέπω ότι είναι πολλά τα κανάλια. Εσείς στον Alpha και στον ΑΝΤ1 κρατάτε τα σκήπτρα, το MEGA παραμένει πάντα ένα πολύ μεγάλο κανάλι παρόλο που έχει χάσει λίγο από τον όγκο του, ο ΣΚΑΪ και το STAR με πάρα πολύ διαφορετικά κοινά, αλλά πάνε καλά και ξαφνικά μπήκαμε «σφήνα» και εμείς στο Epsilon. Αισθάνομαι ότι είναι μία χρονιά που θα μοιραστεί πολύ η πίτα και η διαφημιστική και η πίτα της τηλεθέασης.»

https://www.youtube.com/embed/vGffeYLvzQE