Τατιάνα Στεφανίδου: «Μπορεί μέσα στο καλοκαίρι να έχουμε εκπλήξεις…»

Τατιάνα Στεφανίδου

"Όταν έφυγα από το Star έκλαιγα με μαύρο δάκρυ πολλές βδομάδες. Αυτή τη φορά, να σου πω την αλήθεια μου, δεν είχα δάκρυα, τον έκλαψα τον μακαρίτη".

Η αποχώρησή της από το Epsilon και η αποφώνηση στην τελευταία εκπομπή, όπως ήταν αναμενόμενο, βρέθηκαν στο επίκεντρο του τηλεοπτικού ρεπορτάζ. Η Τατιάνα Στεφανίδου, μετά από τρία χρόνια επιτυχίας φεύγει από τον σταθμό, αλλά αυτός ο «χωρισμός» ήταν διαφορετικός από τους προηγούμενους, όπως δηλώνει η ίδια Στη φωλιά των Κου Κου:

«Να ξεκινήσουμε από το γεγονός ότι όταν έφυγα από το Star έκλαιγα με μαύρο δάκρυ πολλές βδομάδες. Αυτή τη φορά, να σου πω την αλήθεια μου, δεν είχα δάκρυα, διότι επειδή είναι αρκετός καιρός που έγινε η συζήτηση, τον έκλαψα τον μακαρίτη, Θεός σχωρέστον! Από εδώ και πέρα είναι καλό να δούμε το κάθε τέλος σαν μια μεγάλη ευκαιρία για μια νέα δημιουργική αρχή».

[dfp_ads id=236982]

Ποιο είναι το επόμενο τηλεοπτικό βήμα της Τατιάνας Στεφανίδου; Τι απαντά η παρουσιάστρια για τα σενάρια που ακούγονται; «Δεν ισχύει τίποτα από τα σενάρια. Δεν έχω «κλείσει» τίποτα, δεν έχω κάτι να πω αυτή τη στιγμή. Δεν ξέρω πραγματικά τι θα κάνω, δεν έχω ιδέα. Αλλά έχω μια αισιοδοξία, μια δύναμη. Καμιά φορά, όταν κλείνει ένας κύκλος -τα βλέπατε, τα διαβάζατε, ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά- είμαι από τους ανθρώπους που τη σπίθα που έχω μέσα μου τη μετατρέπω σε πυρκαγιά δημιουργίας. Μου δίνει μια ώθηση αυτό, μια δύναμη. Έτσι είμαι φτιαγμένη. Δεν ξέρω πώς θα συνεχίσω γιατί δεν εξαρτάται από μένα, δεν έχω κανάλι για να αποφασίσω. Είναι κάτι το οποίο θα το δούμε στην πορεία. Μπορεί μέσα στο καλοκαίρι να έχουμε εκπλήξεις».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…