Τατιάνα Στεφανίδου: «Κάποιοι άνθρωποι μέσα από τη δουλειά γίνονται οικογένειά μου»

Όλα όσα εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια στην Κατερίνα Καραβάτου και η έκπληξη του Γιώργου Παπαδάκη.

Στο πλατό της εκπομπής «Στα καλά καθούμενα» βρέθηκε το πρωί της Κυριακής η Τατιάνα Στεφανίδου. Χαλαρή, φυσική και λαμπερή, η Τατιάνα μίλησε για όλα με την Κατερίνα Καραβάτου, τον Κρατερό Κατσούλη και την παρέα τους.

Το τρυφερό μήνυμα από τον Γιώργο Παπαδάκη
Μία από τις εκπλήξεις που είχαν ετοιμάσει στην παρουσιάστρια οι συντελεστές της εκπομπής, ήταν και ένα βίντεο με τον Γιώργο Παπαδάκη. Ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 είπε τα εξής: «Για την Τατιάνα Στεφανίδου έχω να πω τα καλύτερα λόγια. Η Τατιάνα είναι φίλη μου. Ως επαγγελματίας είναι επτάψυχη, έχει φοβερές ικανότητες και μπορεί να μεταλλάσσεται, να ανανεώνεται. Εκεί που λες πάει τελείωσε, έχει τη δυνατότητα να κάνει ένα καινούργιο ξεκίνημα, μια καινούργια αρχή με μεγάλη επιτυχία. Δεν κρίνω συνήθως συναδέλφους μου, αλλά την Τατιάνα την θαυμάζω. Στα πρώτα βήματά της στην τηλεόραση η συνεργασία μας είναι εκπληκτική. Ως άνθρωπος είναι ευαίσθητη, τρυφερή, καταπληκτική σύζυγος, εκπληκτική μανούλα και πολύ καλή φίλη. Όταν θα φύγω από αυτή τη δουλειά θα είναι από τα λίγα άτομα που θα έχω στο ημερολόγιο της καρδιάς μου με κεφαλαία γράμματα γραμμένο». Συγκινημένη η Τατιάνα, τόνισε στη συνέχεια: «Ο Γιώργος Παπαδάκης μου στάθηκε σε προσωπικό επίπεδο σαν πατέρας».

Το μυστικό της τηλεοπτικής διάρκειας 
«Δεν ξέρω ποιο είναι το μυστικό. Αν με ρωτήσεις θα σου πω κι εγώ «Δεν ξέρω. Του χρόνου θα ‘μαι;», ανέφερε χαρακτηριστικά η Τατιάνα Στεφανίδου.

https://www.youtube.com/embed/-oco99QMux4

Ποιος άνθρωπος την ξέρει καλύτερα;
Η παρουσιάστρια εκμυστηρεύτηκε πως: «Ένας άνθρωπος μόνο με ξέρει και από την καλή και από την ανάποδη, η Νατάσα Τσόλκα, η αρχισυντάκτριά μου, η οποία ξέρει για μένα τα πάντα. Μετά τον άντρα μου, ο άνθρωπος της ζωής μου είναι η Νατάσα και ο παραγωγός μου, ο Φίλιππος Βιστάκης. Είναι κάποιοι άνθρωποι που μέσα από τη δουλειά γίνονται οικογένειά σου». 

Η σχέση με τους συνεργάτες της
Μετά από τις δηλώσεις που έκαναν οι συνεργάτες της γι’ αυτήν, η Τατιάνα επισήμανε τα εξής: «Τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζομαι τους νοιάζομαι πάντα. Χτίζω μια ομάδα η οποία συνήθως με ακολουθεί. Το να φύγουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι από το Star και να έρθουν σε ένα κανάλι πιο μικρό, σε μια άλλη κατάσταση, είναι πολύ δύσκολη απόφαση. Είναι προφανώς αυτή η πολύ στενή σχέση που έχουμε. Με εμπιστεύονται. Θεωρούν ότι θα είμαι εδώ, δυνατή, θα τους προστατεύσω, θα έχουν δουλειά».

https://www.youtube.com/embed/nKftZsDjNqk