Τατιάνα Στεφανίδου: «Δεν θα δηλητηριάζαμε ποτέ τη σχέση και την οικογένεια μας»

Τατιάνα Στεφανίδου

Η Τατιάνα Στεφανίδου στην πρώτη της συνέντευξη για τη νέα σεζόν...

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Τατιάνα Στεφανίδου στην Τίνα Μεσσαροπούλου και την κάμερα του Happy Day λίγο μετά την πρεμιέρα του Tlive για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Σε αυτήν, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αναφέρθηκε τόσο στη νέα ώρα της ενημερωτικής της εκπομπής όσο και στην ισορροπία που διατηρεί με τον σύζυγο της, Νίκο Ευαγγελάτο στην επαγγελματική τους διαδρομή.

Πιο συγκεκριμένα, η Τατιάνα Στεφανίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «νομίζω πως ίσως είναι η πιο ανταγωνιστική σεζόν η φετινή στην τηλεόραση. Πια είναι πάρα πολλά τα κανάλια και οι τηλεθεατές έχουν εξαιρετικές επιλογές. Και στη δική μου ζώνη, τη μεσημεριανή, υπάρχουν πολύ καλά δυνατά προγράμματα. Είναι μια πολύ δύσκολη ζώνη αυτή, το θέμα είναι τι θα επιλέξει ο τηλεθεατής εκείνη την ώρα».

Όσον αφορά τον «άγραφο νόμο», όπως όρισε η Τίνα Μεσσαροπούλου, να μην βρίσδκονται ποτέ απέναντι με τον σύζυγο της, Νίκο Ευαγγελάτο, ο Τατιάνα Στεφανίδου είναι ξεκάθαρη. «Είναι σαφές. Δεν θα έμπαινα ποτέ εγώ ή ο Νίκος στη διαδικασία να κάνουμε κάτι το οποίο θα λειτουργήσει ανταγωνιστικά και θα μπορούσε έστω και στο ελάχιστο να δηλητηριάσει τη σχέση μας και την οικογένεια μας».

«Βρίσκουμε πάντα τις ισορροπίες μας. Στο τέλος της ημέρας συζητάμε γενικώς την επικαιρότητα. Όταν θα κάτσουμε στο τραπέζι να φάμε και με τα παιδιά θα την συζητήσουμε την επικαιρότητα. Είναι κομμάτι της ζωής μας».

«Εύχομαι τη φετινή σεζόν να περάσει ο κόσμος πολύ καλά. Έχετε άπειρες επιλογές φέτος σε όλα τα κανάλια, πολύ διαφορετικά προγράμματα και επειδή η ζωή σας είναι δύσκολη με τον κορονοϊό τουλάχιστον να έχετε πολλές επιλογές στην τηλεόραση» τόνισε με χαμόγελο στην κάμερα η Τατιάνα Στεφανίδου.