Τατιάνα Στεφανίδου: «Δεν ήμουν το αγαπημένο κορίτσι του Γιάννη Λάτσιου»

Τι θα ρωτούσε η Τατιάνα την Ελένη Μενεγάκη;

Στο πρώτο Όλα Τρέλα αυτής της εβδομάδας ήταν καλεσμένη η Τατιάνα Στεφανίδου. Η παρουσιάστρια συνομίλησε με τον Θέμο Αναστασιάδη τον Βαγγέλη Περρή και τη Δούκισσα Νομικού για όλα. Η τηλεόραση και τα τηλεοπτικά πρόσωπα αποτέλεσαν σημαντικό κομμάτι στην κουβέντα τους.

«Δεν νομίζω ότι ήμουν το αγαπημένο κορίτσι του Γιάννη Λάτσιου», σημείωσε η Τατιάνα, αναφερόμενη στην περίοοδο που εργαζόταν στον ΑΝΤ1.

Τι θα ρώταγε η Τατιάνα Στεφανίδου την Ελένη Μενεγάκη; αν την είχε καλεσμένη στην εκπομπή;

«Θα την ρώταγα πιο βαθιά πράγματα. Πώς αντιλαμβάνεται τον εαυτό της μετά από 20 χρόνια στην τηλεόραση… ως μάνα… ως επαγγελματίας… στη σχέση πώς έχει αλλάξει η ίδια… αν έχει απελευθερωθεί… τέτοια πράγματα». Για την εμφάνιση της Ελένης στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, είπε: «Θα ήθελα να δω κάτι άλλο, μια συνέντευξη. Στην ουσία είδαμε μια Ελένη όπως τη βλέπουμε στην εκπομπή, δεν είπε τίποτα».

Όσο για το αν έχει τύχει να κάνει συνέντευξη με κάποιο πρόσωπο υπό όρους, η παρουσιάστρια τόνισε: «Αν μου στείλουν λίστα με ερωτήσεις δεν θα κάνω τη συνέντευξη γιατί θα βαρεθώ και δεν θα έχει ενδιαφέρον. Οπότε, θα απορρίψω το πρόσωπο και θα κάνω ένα θέμα κοινωνικό». 

//www.youtube.com/embed/_7UZfQZpLNo