Τασσώ Καββαδία: Η καλλονή εγγονή της για τη νευρική ανορεξία – «Έτρωγα μισό μπισκότο»

Αργυρώ Καλλιάφα

"Είχα φτάσει 42 κιλά" εξομολογήθηκε η Αργυρώ Καλλιάφα.

Την Αργυρώ Καλλιάφα συνάντησε η Δήμητρα Καλφούντζου με την κάμερα της εκπομπής Ελένη, το μεσημέρι της Τρίτης, στο Μεγάλο Κανάλι. Μέσα σε όλα, η νεαρή καλλονή μίλησε τόσο για την γιαγιά της και αείμνηστη ηθοποιό, Τασσώ Καββαδία όσο και την περιπέτεια που η ίδια βίωσε με τη νευρική ανορεξία.

Ειδικότερα, η Αργυρώ Καλλιάφα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το πρόβλημα της νευρικής ανορεξίας άρχισε στα 21. Είχα φτάσει 42 κιλά. Υπήρχαν μέρες που έτρωγα μισό μπισκότο».

«Με την γιαγιά μου, την Τασσώ Καββαδία είχα κάποια βιώματα. Ήταν πάρα πολύ γλυκιά γενικά. Είχε φοβερή αξιοπρέπεια ως άνθρωπος. Όταν είσαι μικρός και την βλέπεις στην τηλεόραση, δεν μπορείς να το διαχωρίσεις 100%. Στο μυαλό σου είναι ότι είναι αυτός, ο ίδιος άνθρωπος. Ήταν τόσο έντονη η διαφορά της. Ήταν τόσο ήρεμη, που έμοιαζε από κοντά σαν άλλος άνθρωπος».

«Είχα ακούσει πολλές ιστορίες που αφορούσαν στο πώς την αντιμετώπιζαν στον δρόμο, έκαναν τον σταυρό τους, φτύνονταν» πρόσθεσε η Αργυρώ Καλλιάφα στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA. «Δεν ξέρω αν μοιάζω μαζί της όντως, αλλά το ακούω αρκετά συχνά».