Τάσος Τρύφωνος: Η πρόταση του Νίκου Κοκλώνη για το J2US και η επική του απάντηση

Κοκλώνης Τρύφωνος

"Μου λέει: ναι, οι άλλοι ξέρουν από μουσική. Αν δεν ξέρω εγώ από μουσική, τότε τι να σου πω;" αναφέρει ο Τάσος Τρύφωνος για τη συνομιλία του με τον Νίκο Κοκλώνη.

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Happy Day παραχώρησε ο Τάσος Τρύφωνος. Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε στην Όλγα Λαφαζάνη και μεταξύ άλλων αποκάλυψε την πρόταση που του έκανε ο Νίκος Κοκλώνης για να συμμετάσχει στο επόμενο J2US.

«Με το J2US και τον Νίκο Κοκλώνη υπάρχει ένα φλερτ από την πρώτη-πρώτη χρονιά. Πήγα στο γραφείο του, ήταν το καλοκαίρι που πέρασε και του λέω: άκου να δεις, Νίκο μου. Εάν θες να έχεις τηλεθέαση, δεν θες να τραγουδήσω» ανέφερε με χιούμορ ο Τάσος Τρύφωνος.

«Μα γιατί; Εδώ εγώ τραγουδάω, μου είπε. Του λέω: άλλο εσύ» πρόσθεσε ο παρουσιαστής.

«Αν θες να έχεις έναν κριτή με ατάκα, με χιούμορ και κάποιον που ξέρει μουσική…» του είπα και μου απαντάει: ναι, αυτό είναι το θέμα μου, ότι οι άλλοι ξέρουν από μουσική. Και λέω… είμαι ραδιοφωνικός παραγωγός, διευθυντής ραδιοφώνων 15-18 χρόνια, έχω κάνει 5 χρόνια σε μεγάλη δισκογραφική… αν δεν ξέρω εγώ από μουσική, τότε τι να σου πω;» περιγράφει ο Τάσος Τρύφωνος για τη συνομιλία του με τον παρουσιαστή του J2US.

«Οπότε για να τραγουδήσω όχι… εάν με θέλει ποτέ για κριτική επιτροπή, να το δούμε» έκλεισε το θέμα ο Τάσος Τρύφωνος.