Τάσος Τρύφωνος για Πατέρα Αντώνιο: «Συνεργάτης του επέμενε να μπει το ΙΒΑΝ, μου έκανε εντύπωση»

Τάσος Τρύφωνος

"Πρώην υπουργός θεώρησε αστείο να μιλήσουμε για τον Κυριάκο Μητσοτακη στο Τετ α Τετ. Λίγο καιρό αργότερα τον άκουσα να λέει ότι τον ψήφισε για πρόεδρο της ΝΔ" αποκαλύπτει ο Τάσος Τρύφωνος.

Καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε νωρίτερα ο Τάσος Τρύφωνος. Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου για την κοινή συνέντευξη που είχε κάνει πριν λίγα χρόνια με τον πατέρα Αντώνιο και την πρεσβυτέρα Σταματία από την Κιβωτό του Κόσμου αλλά και για το μέλλον του «Αδύναμου Κρίκου» στην ΕΡΤ.

«Εγώ πήγα στον Κολωνό, στη δομή της Κιβωτού. Είμαι γενικά λίγο καχύποπτος με όλα αυτά. Ο συγκεκριμένος είχε πάντα ένα πολύ καλό προφίλ. Το μόνο που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι ένας συνεργάτης του που μιλούσα μαζί του για τη συνέντευξη επέμενε να μπει στο ΙΒΑΝ και να μπει το ΙΒΑΝ για να κάνει ο κόσμος δωρεές. Μου το ‘πε 3-4 φορές. Το βρήκα λογικό τότε» αποκάλυψε ο Τάσος Τρύφωνος για τη συνέντευξη με τους δύο ιθύνοντες της Κιβωτού.

«Ξέρεις τι με στεναχώρησε και με φοβίζει; Δεν θέλω και δεν θα είναι ωραίο για την κοινωνία ο κόσμος να χάσει το συναίσθημα της αλληλεγγύης και της φιλανθρωπίας. Είναι τόσες οι δομές και τα ιδρύματα… τι θα γίνουν όλα αυτά τα παιδιά; Μένει να δούμε αν όλα αυτά που ακούγονται ευσταθούν» ανέφερε στη συνέχεια.

Για τη μεταγραφή του «Αδύναμου Κρίκου» στην ΕΡΤ και το τηλεοπτικό μέλλον του project ο Τάσος Τρύφωνος δηλώνει: «Όταν δεν τα βρήκε η εταιρεία παραγωγής με τον ΣΚΑΪ να πάμε για 4η σεζόν Σαββατοκύριακο, είπα ας πάμε μια σεζόν στην ΕΡΤ, γιατί είναι η ΕΡΤ μου αρέσει και το πρόγραμμα. Ήδη από την προηγούμενη χρονιά μας έλεγαν ότι είναι ένα πρόγραμμα που τους ενδιαφέρει».

«Μέχρι τον Μάρτιο θα παίζονται κανονικά στην ΕΡΤ τα επεισόδια που έχουμε γυρίσει» πρόσθεσε ο Τάσος Τρύφωνος, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν θα ήθελε να συνεχιστεί το τηλεπαιχνίδι σε άλλη τηλεοπτική στέγη την επόμενη σεζόν.

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε και το παρασκήνιο πίσω από τη συνέντευξή του με πρώην υπουργό της ΝΔ. «Δυσκολεύτηκα με έναν πρώην υπουργό, ήταν λίγο δύστροπος. Τον είχα ρωτήσει: θα είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης το πρόσωπο της επόμενης μέρας στη ΝΔ; «Νόμιζα ότι μιλούσαμε σοβαρά, η συνέντευξη τελείωσε», μου είπε. Του λέω: καθίστε κάτω, κύριε! Μετά από λίγο καιρό τον βλέπω να λέει ότι ψήφισε Κυριάκο Μητσοτάκη».