Τάσος Σοφρωνίου: «Στο Παρίσι νιώθω ελεύθερος, εδώ πάμε 10 βήματα εμπρός και 10 βήματα πίσω»

Τάσος Σοφρωνίου

"Το κολυμβητήριο με βοήθησε πάρα πολύ. Με έσωσε. Θα είχα ξεφύγει γιατί είμαι περίεργος από τη φύση μου", εξομολογείται ο Τάσος Σοφρωνίου.

Ο Τάσος Σοφρωνίου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και μίλησε με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά για όλα…

Η σχέση με τη μητέρα του

Έχω απίστευτο δέσιμο με τη μαμά μου, είναι σαν αδελφή μου, κολλητή μου… Έχω μεγάλο δέσιμο γιατί μεγαλώσαμε μαζί, με έκανε όταν ήταν πολύ μικρή και μεγαλώσαμε παρέα. Υπάρχει μια σχέση εμπιστοσύνης τέτοια και… με τον καιρό φτάσαμε σε ένα σημείο να μπορούμε να συμφωνούμε ή να διαφωνούμε χωρίς να χρειάζεται να γίνεται θέμα. Η μαμά μου ήξερα από όταν ήμουν πολύ μικρός ότι εγώ ήμουν άλλου παπά ευαγγέλιο.

Η μητέρα μου με μεγάλωσε με ένα τρόπο… ήμουν πάντα πολύ ελεύθερος και ταυτόχρονα πολύ περιορισμένος.

Η κολύμβηση

Το κολυμβητήριο με βοήθησε πάρα πολύ. Με έσωσε. Θα είχα ξεφύγει γιατί είμαι περίεργος από τη φύση μου, μού αρέσει πάρα πολύ να πειραματίζομαι, να μαθαίνω καινούρια πράγματα…

Η ζωή στο Παρίσι και η ελευθερία

Στο Παρίσι νιώθω άνετος, νιώθω ελεύθερος, οι Γάλλοι είναι πολύ απελευθερωμένοι, υπάρχουν στεγανά που δεν χρειάζεται να τα ξανά απαντήσουμε. Εδώ πάμε 10 βήματα εμπρός, 10 βήματα πίσω αυτό εμένα με κουράζει. Αν δεν αφήσουμε λίγο πίσω αυτό το «τι θα πει ο κόσμος;»