Τάσος Σοφρωνίου: «Μέχρι στιγμής κακή κριτική από άτομο με υπόβαθρο δεν είχα»

Τάσος Σοφρωνίου

"Είναι στιγμές που τσαντίζομαι πάρα πολύ και είναι και στιγμές που αδιαφορώ" αναφέρει ο Τάσος Σοφρωνίου

Ο Τάσος Σοφρωνίου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και μίλησε για την πορεία του στον χώρο της μόδας, την κριτική που δέχεται η επιτροπή του GNTM, ενώ αποκαλύπτει και ποια κοπέλα θεωρεί ότι μπορεί να κάνει διεθνή καριέρα στο μόντελιγνκ.

«Είναι στιγμές που τσαντίζομαι πάρα πολύ και είναι είναι και στιγμές που αδιαφορώ, γιατί η κριτική πρέπει να σε επηρεάζει όταν έρχεται από ανθρώπους που σέβεσαι και εκτιμάς» δηλώνει ο Τάσος Σοφρωνίου για τα σχόλια που στοχοποιούν τον ίδιο και τα υπόλοιπα μέλη της κριτικής επιτροπής στο GNTM.

«Κάποιες φορές δε σέβομαι αυτούς που μου κάνουν κριτική, γιατί ξέρω πολύ καλά το χρησιμοποιούν για να υπάρξει κάποιο τσιτάτο, να γίνει λίγος ντόρος. Όταν η κριτική έχει μία ουσία, ένα σωστό υπόβαθρο, εκεί θα το σκεφτώ. Μέχρι στιγμής κακή κριτική από ανθρώπους με υπόβαθρο δεν είχα» αναφέρει στη συνέχεια ο σχεδιαστής.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Τάσος Σοφρωνίου αποκαλύπτει ότι η Μικαέλα είναι η μοναδική παίκτρια του GNTM που, αν αποφασίσει να κάνει διεθνή καριέρα στο μόντελιγνκ, θα το πετύχει.