Τάσος Σοφρωνίου: «Καβάλησα το καλάμι, έμαθα το μάθημα μου και το ξεκαβάλησα μια για πάντα»

Τάσος Σοφρωνίου

"Νόμιζα ότι είμαι Θεός, βγάζω λεφτά και με ξέρει όλη η Ελλάδα" παραδέχεται ο Τάσος Σοφρωνίου.

Ο Τάσος Σοφρωνίου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «I love Σου Κου» και τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Ρούτα το Σάββατο στον ΑΝΤ1. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας αναφέρθηκε στην διαχείριση της δημοσιότητας, το καλάμι που παραδέχεται πως καβάλησε σε νεαρή ηλικία και τις προτάσεις μετά το GNTM.

Ειδικότερα, ο Τάσος Σοφρωνίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν καβάλησα το καλάμι την περίοδο του GNTM, δεν προλάβαινα. Τι να καβαλήσω και καλάμι; Καβαλούσα το εαυτό μου για να μπορώ να κάνω όλες τις δουλειές. Κάποια στιγμή το καβάλησα το καλάμι, σε πολύ νεαρότερη ηλικία, έμαθα το μάθημα μου και το ξεκαβάλησα μια για πάντα».

«Νόμιζα ότι… ουάου, είμαι 25, είμαι Θεός και βγάζω λεφτά και με ξέρει όλη η Ελλάδα! Εγώ ήμουν πολύ γνωστός από τα 25 μου. Μετά όμως πήγα στο Λονδίνο και ξεκίνησα από την αρχή».

«Μετά το GNTΜ μού έγιναν κάποιες προτάσεις αλλά βασίστηκαν σε έναν χαρακτήρα του φωνακλά και του σκεπτικού «να βάλουμε τον Τάσο, μια ώρα να φωνάζει και θα βγάλουμε πρόγραμμα». Δεν είναι ακριβώς έτσι για μένα» πρόσθεσε, επίσης, ο Τάσος Σοφρωνίου στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στο μαγκαζίνο του ΑΝΤ1.