Τάσος Σοφρωνίου: «Η απουσία του πατέρα μου ήταν σχεδόν αόρατη, δεν ένιωσα ποτέ ότι μου λείπει»

Τάσος Σοφρωνίου

"Κάποια στιγμή προσπαθήσαμε να τα βρούμε, όταν ήμουν 32, δεν τα βρήκαμε και τελείωσε" παραδέχθηκε ο Τάσος Σοφρωνίου.

Ο Τάσος Σοφρωνίου συνάντησε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τη νύχτα της Τετάρτης, στο πλατό του The 2night Show στον ΑΝΤ1. Ο κριτής του GNTM μίλησε, μέσα σε όλα, για την μοναδική σχέση που έχει χτίσει από μικρός με την μητέρα του αλλά και την απουσία του πατέρα του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τάσος Σοφρωνίου εξομολογήθηκε πως «στη ζωή πρέπει οι γονείς να ακούνε το ένστικτο των παιδιών τους. Άλλα παιδιά είναι πιο γρήγορα να ξέρουν τι θέλουν και άλλα παίρνουν λίγο χρόνο. Εγώ από μικρός είχα μια φυσική κλίση προς την αισθητική, για κάποιο λόγο όταν ήμουν 10 χρονών άκουγα Grace Jones, Aretha Franklin, Νανά Μούσχουρη και Μαρία Κάλλας. Ποτέ δεν με ρώτησε η μητέρα μου ενώ εκείνη δεν άκουγε ποτέ αυτά».

«Όταν της είπα πως θέλω να ασχοληθώ με την μόδα, επειδή είμαι ανταγωνιστικός τύπος, έμαθα αγγλικά σε δύο χρόνια για να μπορώ να διαβάζω την αγγλική Vogue. Στα 14 μου, λοιπόν, ήξερα τα πάντα! Σχεδιαστές, μοντέλα, φωτογράφους και στιλ».

«Είμαι πολύ τυχερός γιατί η μητέρα που έχω δεν είναι απλά η μητέρα μου. Είναι η αδελφή μου, η κολλητή μου, είναι ένας άνθρωπος που σε όλες τις δύσκολες καταστάσεις ήταν πάντα εκεί. Ποτέ δεν με αμφισβήτησε και μια φορά που κράσαρα, θυμάμαι πως άνοιξε την πόρτα, με είδε και χωρίς να με ρωτήσει τι έχω, «πάρε όσο χρόνο θέλεις, είμαι εγώ εδώ» μου είπε» πρόσθεσε, επίσης, ο Τάσος Σοφρωνίου στη βραδινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1. «Με τον πατέρα μου χώρισαν στα 80s και τότε για μια γυναίκα που χώριζε υπήρχε ένα στίγμα. Με τον πατέρα μου δεν είχαμε ιδιαίτερη σχέση γιατί εκείνος ήταν άλλης λογικής, άλλου πολιτικού φρονήματος και δεν τα βρήκαμε. Πιστεύω ότι η δουλειά ενός πατέρα, ακόμα και όταν δεν είναι με την μητέρα του παιδιού του, είναι να βρίσκεται εκεί και να είναι σούζα. Όταν όμως έχεις μια μητέρα η οποία στέκεται σαν πατέρας και σαν μητέρα, σχεδόν η απουσία του πατέρα είναι αόρατη. Δεν ένιωσα ποτέ ότι μου λείπει στο 100%. Κάποια στιγμή προσπαθήσαμε να τα βρούμε, όταν ήμουν 32, δεν τα βρήκαμε και τελείωσε».