Τάσος Παλαντζίδης: «Όταν έμαθα ότι θα τελείωναν οι Δέκα Μικροί Μήτσοι θυμάμαι πως…»

Τάσος Παλαντζίδης

«Τα realities κάνουν νούμερα, αλλά δεν αγγίζουν το μυαλό».

Ο Τάδος Παλαντζίδης μίλησε στην εκπομπή Εμείς για την επιστροφή στην μικρή οθόνη της σατιρική σειρά «Δέκα Μικρού Μήτσοι». Ο ίδιος μιλά για όσα πέρασαν ως σκέψεις από το μυαλό όταν σταμάτησε η θρυλική σειρά, αλλά και τους ενδοιασμούς που είχε για την επιστροφή της.

[dfp_ads id=236982]

«Σίγουρα το συναίσθημα ήταν πολύ ευχάριστο, παρόλο που είχα τις επιφυλάξεις μου ότι δεν θα είναι το συναίσθημα αυτό που ζούσαμε άλλες εποχές. Δεν μπορούσε να είναι σε οποιοδήποτε επίπεδο. Όμως παρόλ’ αυτά είναι κάτι που με κάνει να νιώθω ευχάριστα γιατί είναι μια εποχή που στις δουλειές μας προέχει το βιοποριστικό. Είναι μια τηλεοπτική δουλειά που τη ζωντανέψαμε σε μια άλλη εποχή, πόσο μπορούσε να κολλήσει με το ίδιο πάθος εκείνης της εποχής που ας μην ξεχνάμε ότι οι θεαματικότητες τότε στους Δέκα Μικρούς Μήτσους ξεπερνούσαν το 60%. Αυτό το πράγμα σήμερα με καμία σειρά δεν θα μπορείς να το ζήσεις. Δεν νομίζω ότι στα realities συμβαίνει κάτι. Την άλλη μέρα έχει φύγει το επεισόδιο. Τα νούμερα αυτά μπορεί να αγγίζονται κάποια στιγμή, αλλά δεν αγγίζουν το μυαλό.

Όταν έμαθα ότι θα τελείωναν οι Δέκα Μικροί Μήτσοι θυμάμαι πόσο με πείραξε και θυμάμαι που με είχε δει ο Λάκης στεναχωρημένο και μου είχε πει «θα τους ξανακάνουμε κάποτε». Το πίστευα ότι κάποια στιγμή θα τους έβγαζε ξανά. Το πότε δεν ήξερα.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!