Τάσος Λέκκας: «Με είχε προσεγγίσει επιθετικά και έκανε υβριστικά σχόλια προς τα εμένα»

Τάσος Λέκκας

"Τα περισσότερα σχόλια που δέχομαι φέτος για τον ρόλο στη σειρά δεν λέγονται" παραδέχθηκε ο Τάσος Λέκκας.

Με αφορμή τη σειρά του Alpha, «Προξενιό της Ιουλίας» μίλησε ο Τάσος Λέκκας στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» το μεσημέρι του Σαββάτου. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, ο νεαρός ηθοποιός αποκάλυψε ότι δέχεται ποικίλα σχόλια για αυτή την καλλιτεχνική του στιγμή καθώς και την δύσκολη επικοινωνία που είχε στο παρελθόν με ανθρώπους στην προσωπική του ζωή.

Ειδικότερα, ο Τάσος Λέκκας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «υπάρχουν στιγμές που έχω προσπαθήσει να κάνω ανθρώπους να με ακούσουν και ήταν σαν να μιλάω σε έναν τοίχο. Συνέβη πριν από κάποια χρόνια στην προσωπική μου ζωή και αυτό μετά βγαίνει και σε πολλά επίπεδα. «Τι συμβαίνει τώρα; Γιατί έχω χάσει την επικοινωνία;» λες τότε. Απομακρύνθηκα και πήγα παρακάτω».

«Μετά το «Αυτή η νύχτα μένει» μια φορά στο δρόμο με είχε προσεγγίσει επιθετικά, έκανε υβριστικά σχόλια αλλά ο τρόπος που ήταν ειπωμένα ήταν προς τα εμένα. Φέτος να δεις, τα περισσότερα σχόλια που δέχομαι δεν λέγονται! Δεν γίνεται, δεν λέγονται και είναι απίστευτο».

«Ένα scroll να κάνεις μόνο στο Twitter και θα καταλάβεις. Σαν ηθοποιός όμως εγώ χαίρομαι, αλήθεια τώρα. Χαίρομαι πάρα πολύ που περνάει γιατί αυτός είναι ο ρόλος, ένας όντως τραχύς άνθρωπος, με αιχμές και οξύθυμος» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Τάσος Λέκκας στην ψυχαγωγική εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.