Τάσος Λέκκας: «Έχουν υπάρξει στιγμές που ο κόσμος είναι περίεργα επιθετικός»

Τάσος Λέκκας

"Η μαμά είναι πανευτυχής και περήφανη, προσπαθήσαμε πολύ για να μπορώ να ζω άνετα από το επάγγελμά μου", δηλώνει ο Τάσος Λέκκας.

Ο Τάσος Λέκκας μίλησε στην κάμερα του Happy Day και τη δημοσιογράφο Ευάννα Ζουμπούρογλου. Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει», αναφέρθηκε στον ρόλο που ενσαρκώνει εκεί, τη σχέση με τη μητέρα του αλλά και την αντιμετώπιση του κόσμου που τον συναντά στον δρόμο.

«Ο κόσμος είναι κυρίως θετικά προσκείμενος, χαίρονται. Αλλά έχουν υπάρξει και στιγμές που είναι περίεργα επιθετικοί, γιατί θεωρούν ότι έχουν συναντήσει τον Τάσο του Αυτή Η Νύχτα Μένει και όχι τον Τάσο Λέκκα», δηλώνει ο ηθοποιός.

«Η μαμά είναι… ιπτάμενη. Πολύ συχνά την κοροϊδεύω, της λέω: προσγειώσου. Είναι πανευτυχής και πολύ περήφανη, γιατί προσπαθήσαμε πολύ γι’ αυτό, για να μπορώ πλέον να ζω άνετα από το επάγγελμα που επέλεξα και σπούδασα», αναφέρει ο Τάσος Λέκκας.

«Από 3 ετών ήθελα να γίνω ηθοποιός. Μεγάλωσα με τη νοοτροπία του να κάνω αυτό που με γεμίζει», σημειώνει.

Όσον αφορά τον ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, ο Τάσος Λέκκας τονίζει: «Ο Τάσος ποτέ δεν αγάπησε τη Μαρία και μετά από μία σειρά λάθος αποφάσεων κατέληξε να την αφήσει στην εκκλησία. Αν ποτέ καταλάβει ο θείος του τη συνεύρεση με τη Νίτσα, θα είναι μία σκηνή με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Ο βιασμός που έκανε ο Μίλτος είναι ένα βάρος στην ψυχή του Τάσου».