Τάσος Ξιαρχό: «Έφυγα από τη Φάρμα γιατί έγινε κάτι που δεν μου άρεσε καθόλου»

Τάσος Ξιαρχό

"Καλά που έφυγα γιατί δεν είμαι σε ηλικία να ξεπουλήσω τον εαυτό μου για τα χρήματα", λέει ο Τάσος Ξιαρχό.

Ο Τάσος Ξιαρχό έφυγε από τη Φάρμα, γεγονός που προκάλεσε έκπληξη σε όλους. Το μεσημέρι της Μεγάλης Δευτέρας, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά προσπάθησαν να μάθουν τι ακριβώς έχει συμβεί. Ο Τάσος Ξιαρχό δεν αποκάλυψε πολλά. Όμως, αυτά που είπε δημιουργούν πολλά ερωτηματικά για το τι συνέβη στη Φάρμα.

«Δεν αποχώρησα, έπρεπε να φύγω. Δύο μέρες ήθελα να φύγω οικειοθελώς γιατί είχαν γίνει κάποια θέματα τα οποία ήταν αρκετά και στο τέλος έφυγα για έναν άλλον λόγο. Καλά που έφυγα γιατί δεν είμαι σε ηλικία να ξεπουλήσω τον εαυτό μου για τα χρήματα.

Νομίζω ότι δεν είχα καλή συνεννόηση από πριν. Κάτι που με είχαν ενημερώσει από την παραγωγή δεν θα γίνει, έγινε και δεν μου άρεσε καθόλου», είπε ο Τάσος Ξιαρχό.

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά επέμειναν στις ερωτήσεις τους, ώστε να εξακριβώσουν τι πραγματικά έχει γίνει. Ο Τάσος Ξιαρχό αρκέστηκε να πει τα εξής: «Δεν μπορώ να σας πω πολλά, δυστυχώς, γιατί υπάρχει η ρήτρα στη μέση. Θα σας πω μόνο ότι επτά ώρες ήμουν εκτός Φάρμας και συζητούσα. Ξαναμπήκα μέσα για να δω τι θα κάνω και το επόμενο βράδυ έφυγα. Μάλλον αυτό που ζήτησα δεν μπορούσε να γίνει».