Τάσος Ξιαρχό: «Αυτός είναι ο λόγος που δεν πήγα στο Survivor»

Τάσος Ξιαρχό

"Ο Αλέξης Παππάς είναι ένας τύπος που αλλιώς τον ήξερα και αλλιώς φάνηκε μετά. Ρόλοι είναι όλα αυτά" πρόδωσε ο Τάσος Ξιαρχό

Στην κάμερα του Ευτυχείτε μίλησε ο Τάσος Ξιαρχό το πρωί της Παρασκευής. Ο γνωστός χορογράφος αναφέρθηκε τόσο στην αποχώρηση του από τη Φάρμα όσο και στο Survivor.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, ο Τάσος Ξιαρχό σημείωσε χαρακτηριστικά πως «για να μην πήγα στο Survivor θα υπήρχε λόγος. Θα ήθελα να πάω πάρα πολύ αλλά συνέβησαν πράγματα στο διάστημα που δεν πήγα τα οποία δεν θα γίνονταν στη ζωή μου αν πήγαινα».

«Ο λόγος που δεν πήγα στο Survivor, και καλώς τελικά δεν πήγα, είναι ότι από κει πέρα βγαίνεις μισητός. Ο Τριαντάφυλλος στο J2US μου έλεγε πάντα, «Τάσο ότι θέλεις εσύ» και ο Αλέξης Παππάς είναι ένας τύπος που αλλιώς τον ήξερα και αλλιώς φάνηκε μετά. Ρόλοι είναι όλα αυτά» πρόσθεσε ο χορογράφος στην πρωινή εκπομπή του OPEN. «Για τη Φάρμα, το μόνο που σκέφτομαι, είναι πως θα μπορούσα να κάτσω παραπάνω και να πάρω και άλλα χρήματα. Αλλά δεν μπορώ να δίω τον εαυτό μου για τα χρήματα».

Παράλληλα, στην ίδια συνέντευξη και στην Άννα Ζηρδέλη, ο Τάσος Ξιαρχό μίλησε για το ενδεχόμενο να τον δούμε στο νέο κύκλο του Dancing with the stars που θα δούμε στο STAR με παρουσιάστρια την Βίκυ Καγιά.